Пряга поліцейська - оригінал?

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем Chill, 30 сер 2009.

1. Chill

Chill Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Київ - Торонтівщина
    Камради, я не великий знаток по німецьким прягам, тому прошу вашої допомоги. Ось потрапила в руки переробка з німецької поліцейської пряги. Стосовно переробки у мене нема питань. Є сумніви стосовно пряги-донора. В принципі ось є схожа -
    http://www.germanmilitaria.com/WaffenSS/photos/S021759.html,
    але цей екземпляр має розмір не 65х45, а 60х45 мм. Хоча були начебто пряги і по 60 і ще там якийсь розмір був.. Але щось сумніви мене беруть.
    З іншої сторони вона дісталася мені за зовсім невелички гроші, за підробку поліцейської пряги можна було б отримати значно більше. Тож навіщо було мати зайвий клопіт із збиванням свастики і наліпкою тризуба?... Не знаю. Які будуть ваші думки? Схожа пряга на оригінал чи це підробка?

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Крепкая.
      70 грн.
    2. Лесной коп ! Железо ! Гильза помыта - почищена ! На дне гильзы и на капсюле много надписей - кл...
      250 грн.
    3. Гільза від снаряду 105 мм до німецької гаубиці. Стан міцний. Поверхнева чистка. Дивіться фото.
      125 грн.
    4. Лесной коп ! Почищено ! На гильзах , капсюлях и на ручке переноски есть много надписей - клейм...
      800 грн.
    5. Ммг 50 мм Ганс летухи, есть клейма, краска Хороший сохран На голове резьба подожрана, она скорее вст...
      700 грн.
  3. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    16.041
    Адреса:
    Крутого хутора
    На мою думку сама бляха оригінал за решту не скажу.

1 людині також подобається це.
  4. Землеройка

Землеройка Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    77
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    176