Вечір видався теплий, то вирішив пробігтися по городах. Вдома глянув і ... точно в 123 річницю більшовизму. А от знайти саме такий не можу... До 1930-х чи сучасний? Матеріал алюміній.
Всюди попадається тільки кругла медаль, а такої не знаходжу. Насторожує також "Музей имени Ленина", а не "Музей Ленина". Можливо то щось уже сучасне російське? Хоча це вже за межами реальності - хто б тягнув таке з Москви аж в Карпати.
Вряд ли Российское ,хотя до Ноября 1993 Музей существовал. Думаю такое вероятнее всего могли выпустить к юбилею виновника Музея, или самого Музея. Но это только предположение.
Мошковити люблять заїзджати у Карпати ,особливо,коли їх не пускають або нема змоги урватися до ЄвроУнії...Можливо вони з собою прихопили і своє сміття....
По городах у нас вони не бродять, та й не орали в тому місці років з 20-30. Скоріше щось давнє, та ще й нечасте, бо не можу знайти в Інтернеті.
То ж не Членін... ...а музей. Як сувенір норм. До прикладу - подібне. https://violity.com/105183008-77-br...hitektury-i-byta-ussr-pastyrka-19-vek-1980-gg
А я чогось думав, що Ви ще "саветскій челавєк", але Ви себе видали ( Ех маладежь !!!) : Музей архітектури - це одне, а Музей им. Вождя зовсім інше. Офіційно такі брелки виробляти точно не могли, а саморобка такого рівня навряд чи могла бути виготовлена підпільно. Та і жодних слідів вушка на гурті немає.
ДОброго ранку.Пане ArtBorsuk,з Вашим стажем на Райберті,Ви точно маєте багато цікавішого,а тут стільки уваги приділяєте якійсь не значущій совдепівській луміновій бляшці,що можна Вас підозрювати як таємного сипатика радянщини... На протилежному куті того пропагандивного "ізделія" також якась іржа,можливо від цвяшка з чорного металу...Тоді проста накладка,що прибивалася на якусь більшу основу.
1. Якраз нелогічність знахідки в моїх краях і викликає інтерес. 2. Політика складна річ - наша сучасна держава юридично є правонаступницею УССР, а отже совдепія нікуди не ділася.