Комради, малий розфігачив екран на Самсунг таб а, в хлам. Поміняли на неоригінальний, так, як оригінала в наявності нема, моживо буде через місяць і майже за ціною нового планшета. Все працює, але не хоче заряджатись ввімкненим, показує заряд, але потихеньку розряжається, вимкнений заряджається, але довго. Питання в тому, чи я можу кинуть плюсовий провід від ЮСБ-порта напряму до контролера батареї ? Чи не накриється при цьому якась мікруха ? Як варіант, можу зробити шнурок з окремим контролером заряда, і підключитись перед рідним контролером батарейки щоб не задирати напругу до 5-ти в самому планшеті, але це вже реальний колхоз. Сильно не давайте підсрачників, в електроніці знання невеликі, руки до ліктів більш-менш прямі. Просто купите б/ушный Таб... Б.у, завжди встигну купити. Факт спортивної цікавості теж немаловажливий. Добридень шановне панство!Может тема и не для курилки,но нужен ваш совет.Брату на передовую,в одну из самых гарячих точек,нужен ПНВ,с возможностью крепления на каску,с дальностью около 100 метров.Не подскажете где купить такой,хороший,бу.Дякую.Якщо не сюди розмістив,модератори поправте будь ласка