Приклад АК-47М

Тема в разделе "Стрілецька зброя та її фрагменти", создана пользователем Djomin, 30 июл 2024.

1. Djomin

Djomin Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    42
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    98
    Доброго дня, шановне товариство. Повстало питання пошуку приклада для макету трофейного ак74м. Після пожежі від них зазвичай тільки металевий огризок лишається. В продажі такі бувають вкрай рідко.
    Якщо в когось є такий - хотів би попросити орендувати його на декілька днів щоб зняти матриці для заливки такої ж копії з епоксидної смоли. Не за дарма звісно ж. З пов!

https://reibert.info/lots/priklad-ak-74m.1144256/
    Ось приклад такого що я шукаю

shironzevi и minitarn3838 нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 4 шт.)
      Всім миру і здоров'я. Пропоную Вам магазини до спортивного пістолета виробництва СССР ИЖ -35 !...
      1800 грн.
    2. Від чого не знаю, стан на фото.
      999 грн.
    3. Пистолет ПМ. Состояние смотрите по фото. Прошу не делать необдуманных ставок! По вопросам пишите в...
      25000 грн.
    4. цілик на Тоз 35 спортивний пістолет. Б/В , знятий ммг Кріпление на прямокутний виступ . Без люфтів....
      800 грн.
    5. Кільце перехідне з моделі травмата ПМРу, б/в. Встановлюється на початку торця зворотньої пружини, дл...
      80 грн.
  3. duke6kirill

duke6kirill Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    24
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    48
    Посоветую вам заглянуть на форумы страйкболистов, одно время китайцы из CYMA выпускали 74М с фурнитурой, подозрительно похожей на оригинальную ижмашевкую (даже ходили мысли, что просто заказали партию прикладов и цевий у производителя). Но может быть нюанс, у страйкбольных АК коробка чуть длиннее настоящих.

Глина Вова, shironzevi и ТарасМ нравится это.