придбав лот який не відповідає опису (повернення коштів)

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем рост1972, 16 жов 2024.

1. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Бажаю здоров'я!
    затіяв спор з https://reibert.info/members/kostyan-ho.90391/
    прошу нас розсудити!
    Купив лот 98 https://reibert.info/threads/multik...ms-mr-ml-3500-grn.743440/page-5#post-16075434

гроші 3800грн одразу перевів на картку Кості. Сьогодні отримав на НП лот...Я бачу велику різницю в камуфляжі той що прийшов на НП між тим що виставлений на продаж в лоті. ФОРМА плям, ВЕЛИЧИНА плям малюнків, насиченість кольорів різна, навіть в відсотковому співвідношенні кольорів ( не розташування плям)! Якби в лоті була справжня фотка яка відповідає тому що я отримав на НП-я би не купляв цей лот!
    Я написав Кості що я оформив відмову від отримання на НП. від Кості отримав відповідь що він зараз в відпустці до 24 числа, гроші він поверне після того як приїде в Україну...але він вирахує з мене повернення доставку НП до нього ( я оплатив доставку НП до себе гроші не повернуться).Відповідно камуфляж знаходиться на НП і я не знаю чи він виїде назад до продавця Кості тому що потрібно оформити повернення тому хто відправляв її( лот відправляла зовсім інша людина не Костя)!!!запитання: Я один бачу різницю в тому що в лоті і в тому що прийшло на НП? Чому я повинен чекати на повернення коштів до 24 числа я на форумі з 14 року і теж торгував до 22 року (якось не гарно "займатись бізнесом" в ЗСУ). Хто повинен компенсувати катання по НП камуфляжа в обоє боків?
    додатково виставлю ще одну фотку ще одного кітеля іншого продавця з аукціону..

Images:

DSC00167_cr.jpg
    DSC00166_cr.jpg
    photo_2022-06-26 23.59.17.jpeg
    20241016_110431.jpg
    tuman подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Прилад був куплений у США, на службі не використовувався, бо не було необхідності. Стан ідеальний, п...
      40000 грн.
    2. HD Монокулярний прилад нічного бачення з інфрачервоним 5-кратним цифровим зумом Характерист...
      1780 грн.
    3. Каліматор новий в коробці з всіма паперами і комплектацією(куплявся в сша) ціна така як на коробці!...
      26000 грн.
    4. Прилад нічного баченння харіс ген 3 оптика Карсон в гарному стані перетворювач без нюансів (плям точ...
      65000 грн.
    5. Бінокулярні окуляри з LED підсвічуванням TH-9892H-1. Збільшувальні окуляри - зручне пристосування дл...
      270 грн.
  3. Doorgunner

Doorgunner Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    680
    Адреса:
    یوکرین
    Доброго часу!
    Так у продавця в описанні до товару є зауваження: «колір або розташування малюнку можуть відрізнятись в залежності від конкретного комплекта форми, що є в наявності»!
    Лот 98, саме той, що на світлині, Ви, ніяк не змогли б придбати, так як він був зарезервований користувачем з нiком Snich https://reibert.info/members/snich.39441/, "Доброго. № 98 заберу." 8 липня 2024 р. і був відмічений топік-стартером, як проданий 15 липня 2024 р., "лот №98 продано."
    На рахунок всіх зайвих пересилань, то як завжди, це лягає на плечі покупців, бо продавці не дуже охоче хочуть компенсувати ці витрати.
    З повагою.

Останнє редагування: 16 жов 2024
    Moonlite, yarchumak та zubrik подобається це.
  4. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Сьогодні редагування лота в 13.13..ви рахуєте я б його придбав якби я це прочитав? прочитав що мені можуть вислати камуфляж не той що я хочу?Є можливість подивитись які зміни вніс власник теми?в особисті переписці з продавцем жодного разу не зробив посилання на те що в описі лота є «колір або розташування малюнку можуть відрізнятись в залежності від конкретного комплекта форми, що є в наявності»!

Images:

Screenshot_20241016_162628_Chrome.jpg
    Останнє редагування: 16 жов 2024
    tuman подобається це.
  5. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    иван777444333 подобається це.
  6. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Ви такі дивні ...як маленькі діти хвалите один одного)))) https://reibert.info/threads/antonio-maseo.841732/

7. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    гроші Костя повернув через 11 діб. Відправкою товару займається якась жіночка (відправив форму тій же жіночці по НП за свій рахунок) , знайшов її на олх з тим самим товаром що продає Костя.. тільки ціни нижчі. В любому випадку Костю блокую-так чоловіки не вчиняють..заради прибутку дурити, крутитись, підробляти опис лоту, кликати на допомогу "групу підтримки"

_GATLING_, Octopus, BorVas_2024 та 5 іншим подобається це.