придбаю ніж

Dieses Thema im Forum "Куплю ножі" wurde erstellt von Дмитрий Лазарев, 23. Jan. 2019.

1. Придбаю який небудь из спайдерко,бажано міля,параміля,ендура,бред саузерд фліпер....може кий другий пропонуйте,також цікавить бєнчмейд накамура 484.Усі питання-пропозиціі чекаю у л.с.Дякую.

2. Интересные лоты

1. Бажаю міцного козацького здоров'я До вашої уваги штик ніж Ратник 6х9-1 трофейний у свіжого орк...
      5000 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      За загальним контуром та характеристиках дуже схожий на знаменитий Fallkniven F1 Небольшой EDC фу...
      350 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Тактический нож Kukri с нейлоновыми ножнами Мощный и изогнутый нож в стиле кукри — это универсальный...
      345 грн.
    4. (в наличии 1 шт.)
      Складаний ніж M390 Flipper Stillato : класика,елегантність та функціональність в одному флаконі.Вики...
      179 грн.
    5. (в наличии 1 шт.)
      Ніж для туризму,риболовлі,полювання та походів в класичному виконані . Незважаючи на свою назву, «Ол...
      299 грн.
  3. YS Knives and Sharpening

YS Knives and Sharpening Oberleutnant

minitarn3838 gefällt das.
  4. Вітаю,спасибі за пропозицію,але був такий вже,хочу якійсь інший.

5. Якшо шось дійсно із легендарного,то моя мрія це міля повністю у карбоні з с90,або у синьому ж10,з тою самою с 90(бентошоповську)

6. BOG79DAN

BOG79DAN Gefreiter

Приветствую!есть такая миля,абсолютно новая.

Images:

IMAG2059.jpg
    Killer-Igel gefällt das.
  7. ахххх....блінн,позавчора бенча узяв....

8. Отвали,Вы достали уже своим переодическим навязыванием одних и тех же ножей,каждый блин раз Вам отвечаю,ну не нужны мне такие ножи,ну не интересуюсь я этими моделями.А Вы каждый раз присылаете одни и те же предложения.Стесняюсь спросить Вы робот-задрот?

pilot82 und Зольдатен gefällt das.