Вітаю усіх! Скільки на сьогодні потягне таке прицільне? Я так розумію рання планка, але без маркування німецької прийомки. Складський стан, гвинтик викручується без проблем. Дякую
Дякую! Трішки внесли ясності, хоча цінові межі досить розпливчасті… тоді ще одне питаннячко - яка ціна складського прицільного на одних прийомочних клеймах (усі деталі)!?
Уже без разницы: на одном или разных. Никто не будет искать ствол и другие детали, подгоняя под клейма прицельного блока. Вы, в винтовках Мосина, спец: шанс, найти деталь по клеймам, максимальный. А по номерам ?
Якщо оцінювати те що на фото , цінна тільки сама планка , база обрізана, вона мало кому потрібна, на задньому плані є не обрізана база. Різниця велика.
А я не заметил.. Или, изначально, вроде фоток было меньше. Обрезаная база, раньше, встречалась часто и густо. И стоила копейки, в сравнении с целой. Потому и брал их на СХП, точил "козырек" и все было очень красиво и на дереве не заметно, от слова "вообще".
Дякую вам велике! Питання правда було інше. А про відсутність «козырька», це югославська модель. Не плутайте прийомочні маркування з номером предмету. Шанси знайти однаковий номер мінімальні, а номер прийомки можна підібрати.
А я и не путал..Речь шла о клеймах Ваффенприемки, про них и писал. Не так много, у нас, в предложениях, стволов, ствольных коробок и магазинов на К 98 складского или чердачного сохрана. Про копанину не говороим: складская база на копаном экземпляре, как на корове седло.