Приціл на пневматику

Discussion in 'Пневматична зброя' started by brusko, Jan 23, 2026 at 2:57 PM.

1. brusko

brusko Schütze

Бажаю міцного!:)
    Підкажіть який приціл підійде на пневматику Hatsan airtact ED з газовою пружиною 140-160 атм?
    Приціл який витримає навантаження, та чи потрібно встановлювати амортизуючий моноблок?
    Дякую!

2. Интересные лоты

1. Аникс 101 ,з металу , рідкісна модель,з регулювання цілика .По оплаті реквізити питайте в личку.
      5000 грн.
    2. Поршень регулюється (в комплекті рідний ) Резинки зіп на поршень в комплекті 5-10 закачування повітр...
      6000 грн.
    3. (в наличии 30 шт.)
      Пулі Oztay (нові) Калібр - 5.5 мм Пачка - 250 шт Вага - 1 г
      165 грн.
    4. Продам пістолет переломку модель S3, в калібрі 5.5 мм Новий Заряджання - перелом ствола Ствол нарі...
      2700 грн.
    5. Нова в маслі , пружина туга, все сталь крім накладки дерево та пластик .По оплаті реквізити питайте...
      6300 грн.
  3. Спробуй знайти Center Point 4-16X40
    Або sniper4-16x40

Обов'язково з гравійованою прицільною маркою.!!!

Можливо і витиимають якийсь час..
    Не гонися за високим тиском в ГП. Бо з любими прицільними нікуди не попадеш.. Сильно брикатися буде.

І задай питання по прицілам Івану Sicksot. Він тямить в прицілах

brusko likes this.
  4. Окунь Солнечный

Окунь Солнечный Schütze

Я думаю дорогой ставить нет смысла.Обычный недорогой постояник нонейм 4+32,я брал на олх.Стрелял многр гп ~65 кг усилие.Со временем подразшаталась гайка поджима окуляра ,посадил на обычный долгосохнущий клей и сейчас отлично служит.Кольца обычные с комплекта.Моноблок думаю лишняя трата.Но это не точно)

brusko likes this.
  5. Валентин65

Валентин65 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Лучше слабо попасть , чем мощно промахнуться. На турках прицелы не живут. На реальных дистанциях стрельбы с пневматики оптика не нужна. Ну если у вас генетически заложено- токда да. А так просто попил бабла. С ув..

brusko likes this.
  6. brusko

brusko Schütze

Буду мати на увазі, дякую!