Бажаю міцного! Підкажіть який приціл підійде на пневматику Hatsan airtact ED з газовою пружиною 140-160 атм? Приціл який витримає навантаження, та чи потрібно встановлювати амортизуючий моноблок? Дякую!
Спробуй знайти Center Point 4-16X40 Або sniper4-16x40 Обов'язково з гравійованою прицільною маркою.!!! Можливо і витиимають якийсь час.. Не гонися за високим тиском в ГП. Бо з любими прицільними нікуди не попадеш.. Сильно брикатися буде. І задай питання по прицілам Івану Sicksot. Він тямить в прицілах
Я думаю дорогой ставить нет смысла.Обычный недорогой постояник нонейм 4+32,я брал на олх.Стрелял многр гп ~65 кг усилие.Со временем подразшаталась гайка поджима окуляра ,посадил на обычный долгосохнущий клей и сейчас отлично служит.Кольца обычные с комплекта.Моноблок думаю лишняя трата.Но это не точно)
Лучше слабо попасть , чем мощно промахнуться. На турках прицелы не живут. На реальных дистанциях стрельбы с пневматики оптика не нужна. Ну если у вас генетически заложено- токда да. А так просто попил бабла. С ув..