Добрий день.Стан хороший,але друга половина крона відсутня.Зробіть фото з виглядом через оптику на дальні предмети.З пов.
Доброго! Біля 400 америкосів стоїть якісна копія. Оригінал був в продажі на сайті (не знаю чи продався) https://reibert.info/threads/opticheskij-pricel-pe.823257/ Успіхів!
Якщо Ви-людина слова,підтвердіть свій пост грошима.А просто переливати з пустого в порожнє...Слава Богу балакунів і без Вас хватає...
Інформацію для свого посту я взяв із нашого сайту (як приклад), а щоб не флудити в темі і не порушувати правил форуму посиланнями на сторонні сайти я скину Вам і Solana дану інформацію (про цінову політику на копії даних речей) в приватні повідомлення. Більше немає чого додати і залишимось при своєму.
Якщо будете продавати - скиньте тут ссилочку будь-ласка. Річ на колекціонера, безумовно хороша. По ціні в Україні не скажу, тут ліпше аукціон з довгим терміном. На нещодавній ярмарці в німецькому Касселі, приціли ПЄ у такому стані, без кронштейнів, пропонувалися по 250 євро. Звісно, там це не тут, але бодай якась статистика на кінець сімнадцятого року.
Мне повезло больше. В 2010м, в сборе, брал за 300 у.е. Думаю цена на сегодня, учитывая рыночные факторы, в тех же пределах.
точно повезло. они тогда стоили по600 - 700., я свой в германии на аукционе выигрывал, обошёлся мне 500(экономия была около 200) ,потом через пару лет решил расстаться, передумал ставить - и еле за пол года ушёл за 500 здесь. думаю этот прицел от 300 до 500 будет стоить, смотря как долго продавать и насколько он кому нужен.
Моя особиста думка-не варто розбивати комлект.Там все підігнано,відповідає по мікронах.Легше вже базу підігнати...Це вже Вам видніше.З пов.