Топовий шийник Prehistoric від топового майстра. Дуже естетичний ніж. Приємно лежить в руці та як на мене такий що тактильно приємно покрутити в руках, та загалом має своє "моджо". Не буду занадто переживати якщо його не продам Перший мій ніж від Krava cut і маю намір знайомитись з роботами цього майстра надалі. Брав кілька місяців тому, я перший власник. Стан на фото (за потреби можу додатково наробити фото й відео), допомагав мені інколи в невеличких справах. В комплекті як на фото - сам ніж, чохол с паракордовим підвісом та темляк Характеристики заявлени виробником: Overall length - 130mm (5.11in) Blade length - 55mm (2.16in) Blade thickness - 4mm (0.15in) Construction - Full tang Steel - D2 tool steel Hardness - 60HRC Blade finish - Blackwash Handle - Blackwashed with stone structure Sheath - Kydex neck sheath Country of Origin - Ukraine Ціна - 1390 грн
Я теж плюс-мінус початківець, тож деякі моменти в першому пості доволі суб'єктивні. Але об'єктивно саме цей ніж чи не найпопулярніша модель за словами майстра, яка є у людей у різних кінцях світу, та й сам майстер з відомим та поважним ім'ям