Вітаю Підкажіть по можливій ціні даного заліза продавати ціляком чи курочити і на запчастини в магазині є патрони затвор на запобіжнику ймовірно що патрон в патроннику є також Очистив від землі все як на фото не крутив не розбирав за фото вибачайте дякую з пов
Доброго здоров'я.В мене попався ППШ раннього випуску ( з секторним прицелом ) не розбирав не курочав тільки помив.Виставив за 2900 забрали за 4000.Стан тільки був трохи бодріший.Силку закріпив https://reibert.info/lots/ppsh-rannogo-vipusku.1126066 З повагою до всіх учасників в темі
Советовал бы разобрать ,это не составит большого труда, и ,хотя бы ,оббить ржавщину и продать по запчастям,выгодней получится ,да и сразу видно будет его состояния , к примеру, если трубка в хорошем состоянии уже минимум 1000,также затвор , да и всё остальное , а так, кот в мешке...,да и если продавать целиком , серьезному покупателю всё равно нужно показать товар лицом...,но это моё мнение , а решать вам... , считаю ,в таком состоянии не более 1,500
ППШ стріляє з "заднього шептала". Патрону там не буде. І не зважаючи на те що Вам написали що по запчастинам буде дорожче, по факту Ви скоріше всього продасте тільки ствол і затвор. Інше буде не потрібне. Як на мене такий як зараз коштує 2.5-3 тис.
Ну я спорити не буду а нарахунок патрону в патроннику в місці де я його підняв (Бродівський котел) і там інтенсивність БД БУЛА ТАКА ЩО ТАМ просто зрівняли поле бою, моя думка що затвор на запобіжнику + магазин повний БК затвор в крайньому передньому положенні і я впевнений що він там.зрештою розберу і скажу так чи ні,друге питання за пів метра від нього я підняв 2 ВМ яка лежала 1 на 1й і + купа барахла Ну і просто я запитав ціну і як краще продавати розбор ціляк або відчистити щоб все клацало з повагою
Там може він бути якщо був клин, і все. Вчіть мат частину, запобіжник працює також у відкритому варіанті, в закритому відразу відбувається постріл.
Камрад! Затвор на предохранитель ставили шоб при падении не произошло выстрела…. Точка. Продавайте как есть… Ставьте с 2000.