Всем добрый день,состояние и комплектность по фото,естественно дудки резаные,тема не моя,попросили помочь с оценкой на сегодняшний день!Разбирать или что-то делать не буду,ибо не разбираюсь!Заранее благодарю всех кто поможет с оценкой!
...другий/нижній ППС - єсть учбовий ППС-42 - це плЮс справжнього затвора на нього годі й шукати - це мінус, трохи гнУтий, це не біда... Стартуйте з 1500 : повинен своїх дивідендів набрАти...
По ППШ: без дополнительного фото затвора ( комплектность и зеркало), а также фото комплектности УСМ, адекватной оценки не будет. ММГ затвора 500 грн., а целый, в состоянии "склад", от 5000. Отсюда и общая оценка меняется.
ппс це прям жир. Але очі болять коли дивишся на таке Річ безперечно дуже рідка і цінна. Але нію начеб то дрова кололи . Руки відірвати б за таке. Там майже усюди геометрія постраждала. А з приводу затвору то не біда, знайшовся хоча б один затвор і можна копії зробити скольки хочете, навіть копаний підійде. Я гадаю що хоч в когось на форумі він є. Сам маю ппс42 , може колись і до нього руки дійдуть та з затвором щось вигадаю UPD: щу до ціноутворення ппс, якби це було в мирний час та без усіх проблем треба ще враховувати що це перехідна модель там де приклад фіксується на манер ппс-43 , точно не впевнений який більш рідкісний звичайний 42 чи такий