Сергію, дякую Вам за допомогу, зараз я думаю вже не буду цього робити, але на наступне це врахую. Ще раз вибачте за погане фото, якщо б була можливість викласти нормальні обов'язково б це зробив. Ще фото онлайн можна збільшувати за допомогою контрал і колесика мишкі, а щоб вернутися до нормального масштабу комбінацію контрал плюс ноль, я зазвичай так користуюсь, тому не думав що то велика проблема. Ще раз дякую Вам з HaRo за допомогу.
1. Конечно, сейчас уже не нужно, на будущее. 2. Проблема будет, если по плохим фото дадут неправильные ответы... Чем лучше фото - тем точнее ответы.
Когда вы пишите на непонятном для кого-то языке, должны понимать, что часть специалистов, готовых помочь, вы просто отрезаете. Я, например, обычно темы с не понятным языком просто игнорирую. Вы случайно получили мой ответ.
HaRo, якщо Ви про російську мову, то так, на жаль я її погано знаю, і тому не пишу майже на ній, з поваги до неї, щоб не писати з помилками. Тому я вдячний райберту, що він дозволяє користуватися мені рідною мовою, і змушений сподіватись на допомогу спеціалістів котрі розуміють мою мову. Ще раз Вам дякую, що все таки не дивлячись на ці всі складності відповіли в моїй темі.