"Povna Torba" EDC органайзер

Тема у розділі 'Рюкзаки, баули та сумки', створена користувачем srp_rtl, 25 бер 2023.

1. Продавец srp_rtl

srp_rtl Gefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    с. Ямпіль
    Всім привіт народ, продається шикарна сумка зроблена під замовлення.

Причина продажу: Купив тактичний рюкзак з відділом для дрібного, та потреба в такому органайзері відпала.

Я припускаю що серед нас знайдуться люди, кому вона знадобиться більше ніж мені, бо її я на даний момент не використовую, і не знаю чи буду, бо знову ж таки ношу все в рюкзаку.

До речі в мене в інстаграмі є детальний огляд цієї сумки (відео) посилання залишаю. Там видно скільки всього в неї вміщається, принаймні на момент зйомки відоса.

Ціна 1000грн. В комплекті додатковий ремінь кріплення. Матеріал наскільки розумію міцна кордура тканина, марку не пригадую.

Переправка новою поштою.

Всім гарного дня![​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Надіслано від мого Moto Z (2), використовуючи Tapatalk

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Чехол на рюкзак (Кавер) - ВС Великобритании COVER POUCH SIDE RUCKSACK MTP Назначение: - Оригинальный...
      450 грн.
    2. Сумка большая через плече из Франции. Отличное состояние.
      370 грн.
    3. Оригинальный рюкзак; вся фурнитура целая; в рюкзак интегрирован каркас из алюминиевого сплава; карка...
      3500 грн.
    4. Рюкзак вело та пiд гiдро систему тм Kalenji France новий
      450 грн.
    5. Состояние нового, абсолютно никаких нюансов. 45 литров
      1250 грн.
  3. Продавец srp_rtl

srp_rtl Gefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    с. Ямпіль
    Відео не підтримується, переходьте в мій інстаграм srp_rtl там можна його подивитись, дякую, тут не хоче закидувати

Надіслано від мого Moto Z (2), використовуючи Tapatalk