От стало цікаво комради,в кого які так сказати забобони) монетку закопати,солодощі принести,хтось носить талісмани,там першу монетку наприклад,підкову.чи ще щось. Я завжди закопую монетки,але бувало шо іду з копу з пустими руками і поганим настроєм)
Ну на гриби точно знаю-зайшов в ліс-полий землю моцно)))))))).а так-1.збирай лахи звечора.2.забув живлення вдома-вертай дишло домів.3.забув лопать-сигналів буде мама атас.4.будуть смачні сиґнали-буде лити дощ і т.д))))))))
у моих кентов, после хвоста от 120 ркка летуна, можно было чехлить прибор. раз 20-30. на разных линиях, в разных областях. доходило до абсурда, но статистика....
незнаю що й написати , переглянув фільм http://www.ex.ua/81635921 може варто так робити як в фільмі, приємного перегляду
Якщо ви вже такі наполеглеві то смачно покакати перед копом дуже помагає. Моя практика показує що закопуй хоч цілу фабрику Рошен, а знахідок якщо не буде то не буде, хоча на копі містика часто присутня.
ну містика дійсно частенько,то звірі різні постійно появлятся і якісь вони не агресивні як зазвичай,то гілки падають неподалік.та багато чого траплєтся.
ще згадав про мурашники, копав якось одине поле біля лісу, вийшов на мурашник тай думаю тробю котушкою ради приколу,пішли сигнали от знахідки , читав про цих комах так от що надибав вони відчувають електромагнітні поля і селяться біля них, а оді пишуть що вони використовують як житло , от такі пироги, розорювати нерекомендую можна бути покусаним
ну всьо. хана мурашникам. тепер усі будуть мурашники розоряти щоб подивитись який хабар вони собі натягали
їх до речі можна кацапам відправляти як гуманітарку. вони, кацапи, їх спочатку кидають а потім переможець зжирає ті що не долетіли
На самом то деле сила ваших мыслей и настроения влияет на коп самым прямым образом...Вот Спросил молодой парень у Батюшки,Бать а Бог есть ? На что Батюшка ответил если веришь есть а если не веришь то нет.....Так же само с мыслями человека мысль материальная но не стоит не капли сомневаться и ту вещь которую вы представляете что она у Вас есть всегда с Вами рано или поздно будет Ваша....енергетика находок просто носите находки некоторые собой на притяжение того или иного периода.....Помню когда-то смотрел передачу не помню мал был .....про мужика который мечтал найти древний город под землей поселение много лет до н.е.....вот так все с его смеялись его в псих лечебницу закрывали но в восемьдесят лет с хвостом он все-же нашел город который пропал много тысяч лет назад и умер.....Но суть в том что он свою мечту ставил выше жизни заплатил по цене......не нужно ставить цель мол не умру пока не найду обезательно умрете когда найдете или мол ну и не нужно думать что поставите цель и искать не будете и не умрете не когда.....как говорил мой отец Всему свое время и оно настанет хочешь ты етого или нет.... Так-же действует кто-то нашел золото или что-то что бы вы тоже такое хотите просто при том как ваш Колега будет выкапывать попросите руками не трогать и проведите несколько раз своим мд над находкой и запомните сигнал и уверенно ищите дальше....
А самим навалити на спільну купу всією бригадою ? Якщо прикмета до кладу, то чого б і ні...варіант...
В приметы не верю, но заметил что самое нормальное попадается когда вечером уже возвращаешься к машине
Дело в том что в кучу нужно вступить не специально и желательно не поскользнутся а то чуть дальше может быть тоже куча )
я наприклад про клад і золото не мрію,просто вихожу копати...шо попаде те і буде...але мєчта якто кажуть є і це не віднімеш)