Поведінка власника зброї під час огляду на блокпосту і не тільки...

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем Ukrock, 12 сер 2024.

1. Ukrock

Ukrock Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Харків
    Не знайшов відповідного розділу на форумі, та й створив цю тему в розділі для новачків.
    Цікаве питання. Яки саме повноваження є у полісменів та у військових, коли ти на запитання, чи є у вас зброя, заявляєш, шо вона таки є, та дозвіл також є. Чи можуть вони попросити передати їм в руки зброю? Шо тоді? Чи тільки демонструєш дозвіл. Як поводитися?
    Цікаво послухати саме юриста. Чи може в когось є власний досвід.
    Всім дякую.

2. Цікаві лоти

1. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      250 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Clon...
      130 грн.
  3. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.440
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Ми на блокпосту перевіряли дозвіл і номер зброї. В чому взагалі проблема? Якщо у вас офіційна зброя. Головне транспортувати правильно.

vovc2301, Stach, Олег САН та ще 1-му подобається це.
  4. Ukrock

Ukrock Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Харків
    Проблеми немає, але це було із рук власника, чи він вам передавав? :) Я не просто так питаю.

5. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.440
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Я просив показати в своїх руках , не повністю дістати з чохла щоб побачити чи відповідає зброя зазначеному в документах. Це був самий початок війни , коли люди виїзджали з Макарова , заодно вивозячи і зареєстровану зброю. Мені здається в руки зброю передавати не обов,язково.

VIKTOR 243 подобається це.
  6. Ukrock

Ukrock Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Харків
    Пистолет в кобурі, патрона в патроннику немає, але магазин повний. Передавати із набоями іншій людині якось не дуже розумно, навіть якщо на блок посту :)

vovc2301 подобається це.
  7. Ukrock

Ukrock Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Харків
    Я чому задав те питання, бо якось мене попросили дати в руки, типа подивитись шось. Я сказав шо або в моїх руках, або ніяк та попросив нагадати мені закон, який вимагає від мене саме передати в руки зброю.

vovc2301 подобається це.
  8. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.440
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Навіть при перевірці зброї перевіряючим , вістібається рожок , перевіряється зброя на наявність патрона в патроннику і тільки з дозволу командира підрозділу зброя передається в руки перевіряючому. Нас вчили так.

гринго80, VIKTOR 243 та vovc2301 подобається це.
  9. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.440
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Так закон забороняє передавати особисту зброю іншій особі. Я думаю тільки під акт вилучення і при свідках. Я б теж не дав.

VIKTOR 243, vovc2301 та valerka подобається це.
  10. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    729
    Адреса:
    Ukraine
    Нікому, нічого передавати не треба. Дозвіл показав і хватить. Якщо дууже наполягають - 102 і чекаємо.

vovc2301 та valerka подобається це.