Всім доброго. Хочу запропонувати допомогти протестувати чистячий засіб для монет (дві модифікації засобу Хорс), засоби по принципу роботи і складовим не є продовженням Хорс PROOF так що не плутайте (це для тих хто користувався вже моїми розробками) . Як я це бачу треба 3 учасника форуму, які мають репутацію на форумі, бажано мати відповідні теми на форумі, а головне бажання час і матеріал для чистки. Я відправлю тестувальникам БЕЗКОШТОВНО Хорс Strong та Хорс Universal назви поки робочі. Ви проводите чистку свого матеріалу згідно моїх рекомендацій, у разі якихось недоліків чи зауважень надаєте свої рекомендації і даєте невеличкий фото звіт по результатам. Зв'язок через телефон, або лічку. Тепер по засобам Хорс Strong кіслотний засіб для матеріалу який має значні нарости з окислів. Випробував, працює, але хочеться більше результатів з випробування. Підходить для кольорових металів та сплавів на їх основі. Не підходить для цинку. Дуже гарні результати для радянської ходячки. Хотілось би продовжити по радянині, попрацювати з імперською міддю, сріблом. Хорс Universal засіб нейтральний до металів, в той же час відмінно знімає весь бруд, свого роду лагідний шампунь для монет, підходить для відновлення штемпельного блиску, особливо сподобались результати на закордонному мідно нікелю, відмінні результати на цинку. Хотілось би пройтись засобом по всьому ряду металів. Зразу розставлю крапки ЖОДЕН З ЗАСОБІВ ПОКИ НЕ ПРОДАЄТЬСЯ. Хто зацікавився прошу писати в лічку, можливо модератори порадять когось з форумчан.