Всім доброго вечора,потрібно підключити кулер та заслонку через блок управління.Схема наступна-заслонка відчиняється,вмикається кулер(30сек.),вимикається кулер-закривається заслонка.Повтор данної операції через кожну годину. Якщо можливо то розжуйте будь-ласка як це все можна реалізувати.
Краще електронне, там і діапазон можна виставляти меньший ніж у механічному релє. Я брав для бойлера щоб він включався з 23 по 7 щоб в нічний тариф влізти. Механічне взяв і повернув - ненадійно і якось гевпевнено воно працювало.
В реле-розетку підключаєте заслонку і кулер (вони будуть спрацьовувати разом) , а на таймері програмуєте послідовність операцій вкл/вимк. Якщо вам потрібний якийсь проміжок часу між вкл/ вимк. заслонки та кулера - додайте ще одну розетку-реле...
То скільки треба цих розеток прикупити щоб підключити кілька кулерів та заслонок?Штук 10? Я хочу дізнатися чи можна підключити дану схему до багатоканального реле часу.
Бачив теплові реле в резетку -40* - +110*. Оце міркую, чи буде морозильник працювати як холодильник, як що датчик реле в середину помістити ?
Замість терморегулятора Там 145 ( К 54) , ставите Там 112 (К50) можна зовсім догнать до скажем - 5 і до +5 , Там 133 ( К 59) На 145 кемпбрик на капіляркі може нестояти , на інші потрібно ставить.
https://ukrrele.com/product/termoregulyatory/termoregulyator-rtu-16-p-ntc/ Оце таке могло б працювати, що б нічого не переробляти ?
можливо , але потрібно замкнути терморегулятор(контакти напряму) або включити кнопку суперзаморозка враховуйте фактор пуску компресора проміжок мін 5..15 хв перед пусками