Потрібна інформація по Києву літо 1941

Тема у розділі 'Радянський Союз', створена користувачем Tumofiyrkka, 1 кві 2025.

1. Tumofiyrkka

Tumofiyrkka Stabsgefreiter

Повідомлення:
    166
    Доброго часу доби! Камради прошу вашої допомоги. Потрібна інформація по Києву літа 1941 року.
    Цікавить інформація про доти так званої "Лінії Сталіна" хто командував, який був особовий склад.
    Мапи подій
    - де проходили найголовніші події
    І тд.
    З повагою!:beer:

1. Пара зацепов к каверу SS, на касон. И сопутка, бонусом. С болота, алюминий не гнилой.
      540 грн.
    2. (в наявності 100 шт.)
      Старі німецький кнопки. Діаметр: 17 мм.
      30 грн.
    3. Зацепи до пряги
      300 грн.
    4. 2 железные замка - коп , хорошо почищены , слегка протерты машинным маслом . Все работает - металл...
      450 грн.
    5. по фото
      200 грн.
  2. ИЗБывших

ИЗБывших Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    852
    Адреса:
    так
    Дивно таке чути від людини, яка характеризувала себе перед спільнотою - "Військовий історик-спеціаліст".
    Знайтє, що "історик-спеціаліст" ніколи не повинен простягати руку, навіть під час процесу витягування ніг. :beer:

Pocupec та Tumofiyrkka подобається це.
  3. Tumofiyrkka

Повідомлення:
    166
    А я прошу чогось вчити?))) просто хочу дізнатись точну інформацію якщо вона взагалі існує.

4. ИЗБывших

ИЗБывших Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    852
    Адреса:
    так
    Незрозуміло з вашого посту, що ви мали на увазі... чогось вчитиСЬ, чи когось вчиТИ, слідкуйте за висловлюваннями.
    Переважно, дивився мЕльком, ви займаєтесь куплю-продам військові речі, виникає питання, так чому ви не...
    військовий спеціаліст по розповсюдження за гроші рарітетних речей з особистою наживою та короткочасним збагаченням в період інфляціїї (це жарт... для пояснення). :beer:
    А нашалт... "точної інформації"... в ті роки писали, що німці, що більшовики, що кому вигодніше було... правди немає - є тільки сучасні припущення можливих подій тих часів.

Аle_ks подобається це.
  5. Tumofiyrkka

Повідомлення:
    166
    Скажіть у вас багато вільного часу? В мене ні. Тому в мене немає бажання вести ніяки дискусії, якби ви сюди зайшли по темі було б краще, а для «сплєтнів» прошу в курилку чи в будь яке інше місце.
    З повагою!

6. ИЗБывших

ИЗБывших Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    852
    Адреса:
    так
    Вибачаюсь, що зайняв багато вашого вільного часу в дискусіях по цій несподівано виниклій темі... пішов... як ви і пропонували... покурити.
    З повагою, але без розумінням ваших прохань! :beer:
    Книга-фоліант про всі ваші запитання з відповідями... вас може ознайомити з подальшім придбанням ХРОНІКИ - колега alex_welt
    З найкращими побажаннями!:beer:

Tumofiyrkka подобається це.
  7. Tumofiyrkka

Повідомлення:
    166
    О, оце я розумію!! Це те що треба, дякую вам!
    Всього найкращого- з повагою!:):beer:

Аle_ks та ИЗБывших подобається це.