Потрібна допомога з вибором екшин-камери

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем BogdanUA339X, 21 авг 2023.

1. BogdanUA339X

BogdanUA339X Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    86
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    194
    Доброго дня, можливо хто в них розбирається, ато особисто я заліз в цю тему і дуб-дубом.
    Зіткнувся з різною ціновою категорією - 2, 12, 22 тис.грн і не розумію на що звертати увагу.
    Взагалі, камера потрібна для наступного:
    Їзда на мотоциклі не розмитість відео
    Екстремальні розваги і спорт (банджі джампінг наприклад)
    Гра в страйкбол/пейнтбол (захист).

Відповідно наскільки я розумію є різні кріплення на то чи інше.

Також питання, наскільки я знаю заряд батареї складає +-60хв, то чи можливо щоб вона працювала постійно, будучи підключеною до павербанку?
    Дякую

1. Ультралёгкая беговая ветровка JACKET RUN WIND WOMEN Производитель - французский бренд KALENJI by DEC...
      250 грн.
    2. Плащ - намет Бундесвера. BW ZELTBAHN 5-FARBEN FLECKTARN Оригінальна, плащ -намет в чохлі, з односто...
      1950 грн.
    3. Британський вітровологозахистний костюм Gore-Tex (Гор-текс) MTP. Виготовлений з тришарової мембрани,...
      4800 грн.
    4. (в наличии 1000 шт.)
      Відео тести з використанням тепловізійних дронів і тепловізорів надаєм по запиту. Персональний маску...
      3200 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Водонепроницаемая куртка армии Великобритании. LIGHTWEIGHT WATERPROOF JACKET MVP MTP Оригинальная не...
      900 грн.
  2. SerDjоn

SerDjоn Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    GoPro, Sony..

BogdanUA339X нравится это.
  3. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Колись купив китайську, нема стабілізації. Хотів нею хоч фотографувати, об'єктив викривляє зображення. Так що треба брати нормальну.

Luftwaffen, BogdanUA339X и dspy нравится это.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

нормально працює тільки гоу про, з верхніх і новіших серій, тобто за 12 і далі тис, на предмет додаткового живлення не в курсі, користуємся запасними батареями, бо приліпити ще щось не можливо на техніку або голову. Б.у. брати не треба, це точно буде кончена батарейка.

Svoyak, dspy и BogdanUA339X нравится это.
  5. IgorNiko

IgorNiko Obergefreiter

Dji osmo action 3.

BogdanUA339X и trainee нравится это.
  6. spomb

spomb Feldwebel

В мене вже пару років недорога EKEN h9r.
    Якість відео цілком задовільняє, навіть в поганоосвітлених місцях. В комплекті підводний бокс і купа різних кріплень.
    Едине що треба брати оригінальну, бо вже навіть з недорогіх гаджетів роблять копії

7. Zaur1981

Zaur1981 Stabsgefreiter

День добрый! Пользуюсь xiaomi yi 4k plus . Достаточно таки неплохой вариант. С доп аккумуляторами проблем нет. В режиме 4k/30-кадров до 2 двух часов, ниже качество работает значительно дольше . Неплохо себя показывает при плохой освещенности - сенсор Sony. Оригинальный гидробокс всего за 10$ и не боится ни дождей ни болот.