Потребую консультації по ВОС

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Nikitos66666, 19 лют 2024.

1. Nikitos66666

Nikitos66666 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Даля 54
    Доброго всім здоров'я! Підкажіть будь-ласка ласка, мені перед навчанням на офіцерську посаду , поставили вос 901074 А. Діловод, 074 пишуть ракетні війська. Поставили у ВЧ перед відправкою. До цього була 100915 А. Психологічно мор. Забезпечення стрілець. Моє питання ось а чому полягає, на що може вплинути останній запис і вливає він взагалі. Вчусь я на ком. Мотострілкового взводу. Дякую

1. Кобура поясна для Stalker М 906. Пістолет фіксується від випадання ремінцем з кобурною кнопкою. Кобу...
      200 грн.
    2. Кобура Форт-12 AtaGear Hit Factor ver. 1 Чудовий робочий стан.
      850 грн.
    3. Кобура. ПМ і ТТ розміщуються нормально, інше не міряв.
      350 грн.
    4. Продаю кобуру Safariland 6004-53 під Colt 1911. Оригінальна. Дуже міцний і якісний термоформований п...
      1200 грн.
    5. Паучер подвійний Fobus, під 2 пістолетних магазини. На фото з магазинами Форт-17 (магазини в лот не...
      800 грн.
  2. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Деюро вплывае, а дефакто нет. Если вас отправила ваша часть на офицерские навчання, значит вас уже подготавливают под какую-то посаду по штатке. И ВОС лишь формальность в данном случае. Всё равно, на какую посаду вас хотят поставить, на ту и поставят.

yulic, Instructor - Sun та LySS подобається це.
  3. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    132
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    260
    Повідомлення:
    15.348
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
  4. borman66

borman66 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    8
    Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Земля Богдана і Тараса
    Більше цікавить, де вчать на «ком. Мотострілкового взводу»? В Україні мотострілецьких підрозділів не існує.

5. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Думаю автор имел ввиду механизованую, либо засланный )

6. Бобеско.

Бобеско. Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Київ
    Ти написав солдатські ВОСи, офіцери мають інше кодування. 100 це стрілок (піхотинець із АК), 901 діловод, інші три цифри вказують на посаду в конкретному на зараз підрозділі і вони не вирішують нічого при переводах чи зміні ВОСовкі.
    Чому 901 поставили, да хз, можливо типу чистий лист без минулого, це абсолютно нінащо не впливає.
    Після курсів в 3 міс, по твоїх здібностях уже конкретно отримаєш спеціальність і попадеш в мех.бригаду чи піхотний бат. або якусь ТРО.
    Мені пропонували в сухопутку на перекваліфікацію та в мене здоров'я для окопного двіжа немає.
    На навчання відправили у НАСВ?

Останнє редагування: 19 лют 2024
    Instructor - Sun подобається це.