Доброго всім здоров'я! Підкажіть будь-ласка ласка, мені перед навчанням на офіцерську посаду , поставили вос 901074 А. Діловод, 074 пишуть ракетні війська. Поставили у ВЧ перед відправкою. До цього була 100915 А. Психологічно мор. Забезпечення стрілець. Моє питання ось а чому полягає, на що може вплинути останній запис і вливає він взагалі. Вчусь я на ком. Мотострілкового взводу. Дякую
Деюро вплывае, а дефакто нет. Если вас отправила ваша часть на офицерские навчання, значит вас уже подготавливают под какую-то посаду по штатке. И ВОС лишь формальность в данном случае. Всё равно, на какую посаду вас хотят поставить, на ту и поставят.
Більше цікавить, де вчать на «ком. Мотострілкового взводу»? В Україні мотострілецьких підрозділів не існує.
Ти написав солдатські ВОСи, офіцери мають інше кодування. 100 це стрілок (піхотинець із АК), 901 діловод, інші три цифри вказують на посаду в конкретному на зараз підрозділі і вони не вирішують нічого при переводах чи зміні ВОСовкі. Чому 901 поставили, да хз, можливо типу чистий лист без минулого, це абсолютно нінащо не впливає. Після курсів в 3 міс, по твоїх здібностях уже конкретно отримаєш спеціальність і попадеш в мех.бригаду чи піхотний бат. або якусь ТРО. Мені пропонували в сухопутку на перекваліфікацію та в мене здоров'я для окопного двіжа немає. На навчання відправили у НАСВ?