Доброго! Посвідчення про отримання ремісничої спеціальності Ремісницької палати Веймара (Handwerkskammer Weimar). Посвідчення бачиться оригінал, фото лівакове, на лоха. Це цивільний документ, а ті клепки, які видно на розвороті, мають фіксувати кутики фотографії. Для порівняння: https://www.ansichtskartenversand.c...ranz-Nirschl-mit-Lichtbild-Wagner-Stellmacher З повагою,
Дякую за грунтовну відповідь. Я теж думаю, що фото лівакове. Бо воно навіть не було закріплене. Хоч і, як мені здається, орігінальне, але не звідсі ... Нажаль, силка чомусь не відкрилася ..Останнє питання.. Чи є яка цінність цього документу… З повагою.
Ну все має ціну. За посвідчення, що виклав вище, за посиланням просять 19 ойро. Зробіть поправку на стан Вашого з урахуванням втручання, і, думаю, зможете скласти приблизну ціну, або у розділі оцінки камрадів спитайте.
Ще раз дякую за інформацію і поради. Спробую скласти ціну самостійно, або запитаю у розділі оцінки камрадів. З повагою.
Доброго вечора, по-перше, документ виданий на ім´я жінки - Анни Фіхель і він оригінальний. Його офіційна назва - Handwerkskarte, що можна перекласти як "посвідчення про право займатися ремеслом". Даний документ посвідчує внесення конкретної особи, в даному випадку фрау Анни Фіхель, до реєстру (дослівно списку) власників ремісничих підприємств Ремісничої палати Ваймара як власниці підприємства по пошиттю жіночого одягу.