Вітаю камради! Описую коротко проблему: купив в цій темі футболку https://reibert.info/threads/futbolki-armii-shvejcarii-suisse.912655/ Вона виявилась з диркою на рукаві, зателефонував продавцеві, він спочатку почав робити знижку, потім коли я відмовив і сказав що мені потрібна або ціла футболка або щоб повернув витрачені кошти. Він ще раз зателефонував і сказав що на фото не його річ і він в темі писав що стан неношеної, а дирка прийнятна і щоб я звернувся до модераторів. 130 грн гроші не великі, але не люблю не порядних людей. Додаю скріни з переписки. З повагою Володимир Данные мошенника: Прохоренко Геннадий Виталиевич г.Черновцы, отделение НП №4 тел:0953595509
Ось на рукаві дірка. Він пропонував мені її з знижкою на половину, а коли я відмовив то сказав що футболка не та кольором хотя на цих фото видно що це одна і та ж футболка на двох фото тільки з спалахом і без
Модераторы раздела, восстановите пожалуйста тему продажи. Продавцу - возврат средств в течении недели.
нажаль за тиждень, недобросовісний продавець possol ніяк не відреагував, тому прошу модераторів прийняти міри ввідповідності до правил форуму