послідний бандерівец - це на якій мові?..дайте переклад будь ласка.... послід - це екскременти, я так розумію автор хоче дізнатись про лайно бандерівців?
Та мабуть нє. Я так зрозумів, шо це один з діалективізмів української мови, що означає Слідопита. П.С. Хоча по Поддеревянському, лайно то одне з трьох речей якими завши цікавелися люди.
Послідний бандерівець це від слова "послід"? https://uk.wikipedia.org/wiki/Послід Я розумію, що послідний бандерівець, то бандерівець, який збирав послід?? Але навіщо???
То Швейка добрий знайомий збирав послід, і медичною комісією був визнаний ідіотом. А до чого ця тема? Точніше про шо? Бандерівці ще живі, я про справжніх, і хто з них послідній, а хто передпослідній одному Богу відомо. Фігня якась.
хто каже? Розкажіть детальніше, що ви розумієте під словом "послідний"? Бо послід- то пташине лайно...
Добре, якщо мався на увазі збирач пташиного посліду, то одне, може й були такі, я не знаю.. А якщо останній бандерівець, то їх ще багато живих, і хто буде останнім, лише Богу відомо.
Що є живі, то цілком можливо. Але що багато, то навряд чи, бо пройшло багато років. Як на мене то бандерівцем може називатися тільки український націоналіст, який в свій час свідомо вибрав саме революційну ОУН, хоча міг пристати й до ОУН Мельника. Називати сучасних націоналістів бандерівцями не є доречним.