Комради, в мене вдома є пошуковий магніт 200 кг., лежить без діла. Таке питання, чи цікаво вам буде брати його в аренду, яка сума аренди для вас буде підьомна, та як бути з заставою, щоб вам та мені було зручно. Дякую. Флюд та підколи приймаються.
ну це прям звучить ся запрошення. приходь дорогий та усіма любимий пан консерватор та лупи з усіх свої братні відсотки. а ми тобі ще за це і подякуємо. та була наче вже тема про пошуковий магнит який передається що те ппєрєхадясчає крастнає зднамньйа. наче пан @Бек її створював. то з ним і порадтесь що та як
ось тема. https://reibert.info/threads/klub-poiskovyj-magnit-f200kg-peredaj-dalshe.873645/#post-9578268
За відсотки не переживайте, буду винен. Те, що придумав Бек, утопія, рано чи пізно магніт загублять, чи тупо не повернуть. А так, як Бек це все діло затіяв, буде, ще й винний, що комради скинулись грошима, а магніт тю-тю.
відверто кажучи я не читав що там до чого. бо потреба у магніті немаю. але відтепер якщо знадобиться то знатиму до кого звернутись щоб узяти в оренду.