Доброго дня. Пропоную Вам послуги з пошуку старожитностей та скарбів на вашій ділянці або городі в селі Також можливе обстеження вашої ділянки на предмет металобрухту. Пошук недавно втрачених предметів (ключі, каблучки, ланцюжки і т.д.) Якщо Ви: Знаєте де скарб ?! Або можливо Ви часто знаходите на своєму городі старі монети та інші старовинні артефакти ?! Але у Вас немає металошукача ?! Я готовий Вам допомогти обстежити ваш город \ ділянку в селі. Якщо не скарб, то ми разом знайдемо багато цікавого, можливо те, що пов'язано з цією ділянкою і вашими предками, фамільними речами, з тими людьми хто жив на цьому місці в старовину. У старому селі на практично будь-якому городі можна завжди знайти жменю старовинних монет, мідні вироби вікової давнини, прикраси та багато всього цікавого (з міді, бронзи і срібла, а можливо навіть і золота) =) Для мене це хобі, цікаве проведення часу, тому я не пропоную грошей і не беру їх за послуги. Знахідки діляться 50 \ 50 між знайшли і власником ділянки землі. При пошуку використовується сучасний металошукач з високою чутливістю і можливістю розділяти типи металів. Якщо Порядність і акуратність гарантую. Виїжджаю в будь-який район Закарпатської області. З повагою, Петя. 0994325556