Пошук інформації про загиблих членів ОУН/УПА у післявоєнні роки

Тема у розділі 'Національні партизанські формування', створена користувачем gt2002, 13 лют 2015.

1. gt2002

gt2002 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    132
    Такої теми не знайшов, тому вірішив створити нову тему.

Розшукую будь яку інформацію про Рараговського Федора Антоновича, 1923 року народження. Народився у селі Ясень, Рожнятівского району Івано-Франківської обл. Псевдо "Шум". Останню информацию про нього родичі мали до 1947 року. Його брат казав, що Федір був у загоні "Славка" з Новиці. У родичів Федора була інформація про те що "Славко" виявився зрадником. Єдиний "Славко" з Новиці про якого я щось знайшов - Василь Мицак, дійсно працював на МГБ і він міг бути командиром загону у якому воював Федір Рараговській. http://museum-bandera.if.ua/main.php?m0prm=6&showItem=24 - по цьому посиланню є про то інформація. Буду дуже вдячний за будь яку інформацію про долю Ф.А. Рараговського.

1. Стан по фото, близький до ідеального. Розмір як у стндаотної пряжки Вермахту. Чудовий екземпляр в ко...
      2950 грн.
    2. Накладка на пряжку Люфтваффе
      580 грн.
    3. Бляха РСЧФ СРСР, розмір 75 мм х 50 мм, стан за фото, міцна.
      300 грн.
    4. Под реставрацию. Состояние по фото
      625 грн.
    5. По фото. Состояние отличное...
      4000 грн.
  2. саце-belli

саце-belli Oberfeldwebel

Повідомлення:
    663
    Адреса:
    Украина, Донецк
    Тутай є багацько всякого, але досить оригінальне прізвище блискавично не згадую:
    http://deratisator.livejournal.com/tag/Р-У-Б-Р-И-К-А-Т-О-Р 1
    Шукайте в серіях "Антисталінський фронт ОУН-УПА" (є в рубрикаторі) і нові - "Бойова діяльність УПА" (завершена) і Збройне підпілля ОУН" (йде).
    Най Бог допомагає.

3. gt2002

gt2002 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    132