Добого вечора шановне панство. Прошу відгукнутися форумчан (ніки напишу нижче)чи когось іншого хто знайом з ними, чти може ті люди тут знаходяться під другим ніком. Роз'ясню для чого. Багато хто чув та багато хто був на Собірателі. Зараз він вже працює тільки під іншою назвою. Ці хлопці вже на УФК зарегілися, але в лічку не відповідають. Зараз готоється до виходу ювілейна медаль УФК-Собіратель і ці пани в свій час були на Собірі активними форумчанами. Тому їм треба буде якось передати цю медаль. Медалі майже іменні. Тепер ніки, це тих до кого не можливо достукатися: Absent , Aleks, ander 2008 , nucu, tolyanuch, Trac-TOR, Луча, Альберт1965, Людвиг, норик (про Норика я вже читав тут у гілці- Зниклі безвісті) , ostrjanskij, hobl, Gora. Хто може допомогти буду вдячний. Чи хай зайдуть на УФК та напишуть в лічку Дон М, чи в темі -Новини форума- гілка -Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?- Всім вдячний з повагою
Друзі залишилося знайти всього дев'ять людей. Не минуло й доби а вже скільки знайшлося. Оновлений списосок форумчан котрих ще потрібно знайти: Absent, Aleks, ander 2008, nucu, Луча, Альберт1965, Людвиг, hobl, Gora.
Вот это я понимаю уровень , не то что некоторые . Жаль что я на УФК был не активен и общался только в личку , буду исправляться .....
Доброго дня. Тут не так все просто, медаль це ще не все. Медаль це тільки верхівка айсбергу, можно сказати початок. Далі буде.....! Стежте за інформацією. Друзі, останнє оновлення на сьогодні, залишилося знайти вісім форумчан, допомогайте: Absent , Aleks, ander 2008 , nucu, Луча, Альберт1965, hobl, Gora . Щиро вдячний Лера ОУН-УПА за допомогу в пошуку
Да оно все не так просто по жизни . Но от вашей темы чувствуется позитив и благодарность камрадам . Так и надо . Мне недавние некоторые события на этом форуме напомнили как мы с одним здешним очень уважаемым камрадом ...как и многие другие карады поднимали бизнес одному уже бывшему корешу . В общем когда все начало приносить не хилый доход и чувак поднялся то стали лишние и даже заимели проблемы с криминалом ( быстро порешали без вливаний ) . Но у вас я удивлен ...... Будете работать - буду помагать если надо будет ,в меру возможностей . . Не за медальку если шо .....
Вітаю шановне панство. Друзі на сьогодні залишилося знайти зовсім небагато, всього п'ять чоловік, nucu, Луча, Альберт1965, hobl, Gora. шановного форумчанина Absent, знайшли але на Віоле і як до нього там достукатися не попавши під каток бану, невідомо, поки що. Долучайтесь, допомогайте і буде Вам щастя. Дякую.