Пошук форумчан

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем u_riy, 18 лис 2024.

1. u_riy

u_riy Obergefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    киев
    Добого вечора шановне панство. Прошу відгукнутися форумчан (ніки напишу нижче)чи когось іншого хто знайом з ними, чти може ті люди тут знаходяться під другим ніком. Роз'ясню для чого. Багато хто чув та багато хто був на Собірателі. Зараз він вже працює тільки під іншою назвою. Ці хлопці вже на УФК зарегілися, але в лічку не відповідають. Зараз готоється до виходу ювілейна медаль УФК-Собіратель і ці пани в свій час були на Собірі активними форумчанами. Тому їм треба буде якось передати цю медаль. Медалі майже іменні. Тепер ніки, це тих до кого не можливо достукатися: Absent , Aleks, ander 2008 , nucu, tolyanuch, Trac-TOR, Луча, Альберт1965, Людвиг, норик (про Норика я вже читав тут у гілці- Зниклі безвісті) , ostrjanskij, hobl, Gora. Хто може допомогти буду вдячний. Чи хай зайдуть на УФК та напишуть в лічку Дон М, чи в темі -Новини форума- гілка -Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?- Всім вдячний з повагою

Images:

эмблема..jpg
    Featron, Лера ОУН-УПА та gheka подобається це.
    1. 1 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Оригинальные армейские балаклавы армии Италии. Главное отличие – молния в районе рта. Также имеется...
      220 грн.
    3. В'язаний шарф, акрил, в хорошому стані 200см.
      25 грн.
    4. Бандана синя з едельвейсами, 100% бавовна стан відмінний
      69 грн.
    5. Баф новий . можна використовувати, як маску для захисту дихальних шляхів від пилюки. матеріал еласти...
      95 грн.
  2. u_riy

u_riy Obergefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    киев
    Друзі залишилося знайти всього дев'ять людей. Не минуло й доби а вже скільки знайшлося. Оновлений списосок форумчан котрих ще потрібно знайти: Absent, Aleks, ander 2008, nucu, Луча, Альберт1965, Людвиг, hobl, Gora.

Лера ОУН-УПА та zubrik подобається це.
  3. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Вот это я понимаю уровень , не то что некоторые . :smile_12: Жаль что я на УФК был не активен и общался только в личку , буду исправляться .....:beer:

LySS, Лера ОУН-УПА, Featron та 2 іншим подобається це.
  4. u_riy

u_riy Obergefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    киев
    Доброго дня. Тут не так все просто, медаль це ще не все. Медаль це тільки верхівка айсбергу, можно сказати початок. Далі буде.....! Стежте за інформацією:D:beer:. Друзі, останнє оновлення на сьогодні, залишилося знайти вісім форумчан, допомогайте:
    Absent , Aleks, ander 2008 , nucu, Луча, Альберт1965, hobl, Gora . Щиро вдячний Лера ОУН-УПА за допомогу в пошуку:beer:

Останнє редагування: 20 лис 2024
    LySS, Лера ОУН-УПА, Featron та 5 іншим подобається це.
  5. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Да оно все не так просто по жизни . Но от вашей темы чувствуется позитив и благодарность камрадам . Так и надо .:beer:
    Мне недавние некоторые события на этом форуме напомнили как мы с одним здешним очень уважаемым камрадом ...как и многие другие карады поднимали бизнес одному уже бывшему корешу . В общем когда все начало приносить не хилый доход и чувак поднялся то стали лишние и даже заимели проблемы с криминалом ( быстро порешали без вливаний ) .
    Но у вас я удивлен :smile_12:...... Будете работать - буду помагать если надо будет ,в меру возможностей .:beer::beer::beer:
    .
    Не за медальку если шо .....

u_riy, Лера ОУН-УПА, zubrik та 3 іншим подобається це.
  6. u_riy

u_riy Obergefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    киев
    Вітаю шановне панство:beer:. Друзі на сьогодні залишилося знайти зовсім небагато, всього п'ять чоловік, nucu, Луча, Альберт1965, hobl, Gora. шановного форумчанина Absent, знайшли але на Віоле і як до нього там достукатися не попавши під каток бану, невідомо, поки що. Долучайтесь, допомогайте і буде Вам щастя. Дякую.:beer:

Останнє редагування: 23 лис 2024
    zubrik подобається це.
  7. Кайзеровский офицер

Кайзеровский офицер Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    То треба щось купити в нього і відкриється листування.

LySS, valerka, Bakay та 2 іншим подобається це.
  8. u_riy

u_riy Obergefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    киев
    То ми вже над цим як раз і думали.

Кайзеровский офицер подобається це.