Пошук документації: усі види прицілів нічного бачення!

Тема у розділі 'Куплю приціли, кронштейни, далекоміри', створена користувачем Alexander Gahre, 23 вер 2024.

1. Продавец Alexander Gahre

Alexander Gahre Schütze

Повідомлення:
    2
    Привіт українські друзі,

Оскільки я тут новачок, я думаю, що важливо представитися.

Мене звуть Олександр. Я історик і технічний дослідник, який народився в Сполучених Штатах; але зараз я живу в Німеччині.

Наразі мої Alexander зосереджені на радянській технології нічного бачення, і я шукаю документацію в результаті цього.

Я зацікавлений у придбанні інструкцій, інструкцій з обслуговування та друкованих матеріалів загалом, пов’язаних із такими системами нічного бачення для використання на зброї:

Звичайно, мене також цікавлять будь-які уніфіковані посібники, які менш детально їх розглядають; але, опишіть їх використання.

Я шукаю документацію для:

СПН-1 (особливо мені цікаво, так як я ще не маю на це документів!)
    ППН-1
    ППН-2
    ППН-3
    НСП-2
    НСП-3
    ПГН-1
    НСПУ (1ПН34)
    НСПУ-М (1ПН58)
    1ПН51

Зараз мої дослідження зосереджені виключно на прицілах нічного бачення для стрілецької зброї. Тож, на жаль, мені не потрібні дані про типи пристроїв нічного бачення, які кріпляться на голову/шолом, або інші елементи нічного бачення. Однак після завершення цього дослідження я можу зацікавитися ними пізніше!

Будь ласка, опублікуйте тут усе, що ви можете мені захотіти продати, або надішліть мені інформацію про це через ПП.

Платежі можуть надсилатися безпосередньо мною за допомогою банківського переказу.

Оскільки я перебуваю в Німеччині, я віддаю перевагу людям, які можуть надсилати речі безпосередньо мені. У моєму місті є відділення Нової пошти, що дозволяє мені користуватися Новою поштою безпосередньо з України. Однак я також маю поштову скриньку в Україні, якщо це потрібно.

Будь-хто, хто хотів би мати справу зі мною; але, кому в першу чергу потрібна довідка, будь ласка, зв’яжіться зі Станіславом Сірко, з яким я співпрацював раніше і який, я сподіваюся, надасть мені позитивну рекомендацію.

Заздалегідь дякую
    Мої найкращі побажання всім вам і мої молитви за вашу безпеку
    Alex

2. Цікаві лоти

1. Прицел ПО 3-9 качественный прицел ссср все на фото
      4000 грн.
    2. Хорошее состояние. Оптика отличная просветленная ,без царапин и мусора. Не двоит. Есть соринка в лев...
      2700 грн.
    3. Бинокль виробництва Японіі у робочому стані. Без пошкоджень.
      450 грн.
    4. Нічний приціл 1ПН 51, 1990 року, візуально як новий. Немає підзарядки з акб, перевіряв від батарейок...
      79985 грн.
    5. Абсолютно новий З паспортом Весь комплект
      13000 грн.
  3. Продавец Alexander Gahre

Alexander Gahre Schütze

Повідомлення:
    2
    Оновлення:

Знову привіт.

Я придбав у іншого користувача публікації для наступних пристроїв

НСПУ
    ППН-3