Доброго усім здоров"я! Вирвались із товаришом походити по знайомих місцях, які все таки прадували Також нам склала компанію собака на ім"я Лакі дуже вже файна і прудка
попали на сліди де група Шаваллері робила чергову ревізію, перед переходом ріки. 1944 весна, вихід із котла
Питання до Вас камради, що це за такі приспособи схожі на м..ви? звиняйте за такі рученята замурзані так давно ходили, що як дорвались то забули за рукавиці з пов.
Дякую Зібрались і рушили додому Лакі трохи підтошнюють наші балачки про копи, то вона голову у вікно завше висуває Усім міцного здоров"я і гарних знахідок З повагою, Чур
Доброго здоров'я Хочу поділитись емоціями з останнього виїзду, Місце те саме, але травичка гарно вляглась тому є невеликий результат Почалось все так..
Підкріпились та випили гарячого.. Прийняли рішення завітати до старих знайомих..друзі дали добро на огляд стодоли, результат не заставив себе чекати
Якщо такі "нички" в сіні, гарно перевірте стріху, арки дверей, перегородки під кровлею...може ще мосінка, шабля чи наган проскочить