Доброго часу форумчани! Прошу допомогу в опізнанні та призначення даного цікавого портфеля розумію що військовий але для чого такий великій і хитрий? Дякую
Доброї ночі. Ідентифікую як інструментальну сумку. їх було багато різновидів , складно сказати до якої техники йшла в комплекті. Компетентні камради підкажуть: я так думаю.
Дякую! Я теж так розумію,але для інтрументів вона дуже має гарний вид, нашо така ручка добротна, карманчіки для кріплення теж все з кожи, для чого багато кармашек різних це шось дуже спецефічне! Гадаю так! А що саме??
Знайшов фото інтрументальної сумки періоду Ссср, не має у них ручки як на портфелі та кажаниж кріплень в такій кількості! І два ВІТДІЛЕННЯ а тут тількі карманів різних 8шт
Лежала на складе надцать лет, без пользования, вот и вид красивый. Их, такик сумок, модификаций, вагон и маленькая тележка. И ручка добротная, потому как не бумаги в ней носили, а тяжелый инструмент. Исходя из того, что видел на складах - это сумка для инструмента и мелкого ЗИПа. А вот какой техники, увы, сказать сложно.