Всім привіт! В Черкасах на мене зареєстрована моя цивільна зброя - нарізний карабін "Вулкан-ТК" та травматичний пістолет Форт-19. Зібрався я обидва ствола продати. Але я зараз проживаю в Києві, та і покупець з більшою вірогідністю буде з Києва, банально тут людей більше і показувати якщо що простіше. Суть питання: Порадьте плз, як це правильніше, простіше, зручніше і бистріше зробити? Чи мені зʼїздити в Черкаси і спочатку якось написати заяву що я вже в Києві? Потім чекати і якось ставити тут на облік? Чи просто вже з "зеленкою" покупця мені їхати в Черкаси? Чи нам з майбутнім покупцем разом? Зазделегідь дякую. Якось ніколи "з рук" не продавав не купував зброю, і в інеті щось не шукається... З радістю вислухаю поради і як це робиться формально (кто куди з чим іде), і як краще зробити на практиці.
Вітаю. Запитайте дозвільну, якщо зброя в ЄРЗ і продаж через магазин, то здається немає різниці де саме буде продаж. Я один зі своїх карабінів продав через магазин і незважаючи, що я був у обласній дозвільній, а покупець з Києва, все пройшло. З повагою.
Порядок приобретения и регистрации огнестрельного оружия в Украине — инструкция для новичков На форумі це вже так роз'яснено та стільки разів, що робити це ще раз у вашій темі... Подивиться остані сторінки у темі, будуть запитання після цього - будь ласка. Внести зброю у ЄРЗ: Порядок приобретения и регистрации огнестрельного оружия в Украине — инструкция для новичков Продати через магазин у будь-який області в Україні: Порядок приобретения и регистрации огнестрельного оружия в Украине — инструкция для новичков Й це все вам необхідно робити за місцем реєстрації зброї і тільки після цього - до обраного вами магазину.