Порадьте як оформити продаж б/у зброї в іншій області

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Джоз, 14 вер 2024.

1. Джоз

Джоз Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    м Київ
    Всім привіт!

В Черкасах на мене зареєстрована моя цивільна зброя - нарізний карабін "Вулкан-ТК" та травматичний пістолет Форт-19. Зібрався я обидва ствола продати. Але я зараз проживаю в Києві, та і покупець з більшою вірогідністю буде з Києва, банально тут людей більше і показувати якщо що простіше.

Суть питання: Порадьте плз, як це правильніше, простіше, зручніше і бистріше зробити? Чи мені зʼїздити в Черкаси і спочатку якось написати заяву що я вже в Києві? Потім чекати і якось ставити тут на облік? Чи просто вже з "зеленкою" покупця мені їхати в Черкаси? Чи нам з майбутнім покупцем разом?

Зазделегідь дякую. Якось ніколи "з рук" не продавав не купував зброю, і в інеті щось не шукається...
    З радістю вислухаю поради і як це робиться формально (кто куди з чим іде), і як краще зробити на практиці.

akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Пенал АК-74 Радянського виробництва Ціна вказана за все, що на фото
      111 грн.
    2. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    3. Продам ружье Beretta 1301 comp В комплекте 2 удлинителя магазина( телескопический от Лялюк и обычный...
      75000 грн.
    4. Remington 700 SP (Special Purpose) .308 Win.USA Классический безотказный проверенный годами карабин...
      75000 грн.
    5. Снайперська гвинтівка Haenel RS9 G29 338LM (ЛЕГЕНДАРНА СНАЙПЕРСЬКА ГВИНТІВКА НІМЕЦЬКОГО БУНДЕСВЕРУ)...
      660000 грн.
  3. Andrey Denisov

Andrey Denisov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    782
    Вітаю. Запитайте дозвільну, якщо зброя в ЄРЗ і продаж через магазин, то здається немає різниці де саме буде продаж. Я один зі своїх карабінів продав через магазин і незважаючи, що я був у обласній дозвільній, а покупець з Києва, все пройшло.

З повагою.

akms1974, Джоз та Торонтини подобається це.
  4. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    154
    Адреса:
    Ukraine, South
    Порядок приобретения и регистрации огнестрельного оружия в Украине — инструкция для новичков
    На форумі це вже так роз'яснено та стільки разів, що робити це ще раз у вашій темі... Подивиться остані сторінки у темі, будуть запитання після цього - будь ласка.
    Внести зброю у ЄРЗ:
    Порядок приобретения и регистрации огнестрельного оружия в Украине — инструкция для новичков
    Продати через магазин у будь-який області в Україні:
    Й це все вам необхідно робити за місцем реєстрації зброї і тільки після цього - до обраного вами магазину.

Останнє редагування: 14 вер 2024