Порадьте Gemini 3 чи Whites TM 808

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Глеб Северный, 12 лют 2022.

1. Глеб Северный

Глеб Северный Gefreiter

Повідомлення:
    82
    Доброго дня!Хочу придбати професійний металошукач.Порадьте будьласка який краще Gemini 3 чи Whites TM 808.Заздалегідь вдячний за пораду.

BARON-WV подобається це.
    1. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      147 грн.
    2. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
    3. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    4. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. agent0080

agent0080 Gefreiter

Повідомлення:
    34
    Адреса:
    Тернопіль
    Працював з тм808, досить не погану бере глибину , відсікає дрібний шмурдяк,легкий по вазі та налаштуванні, слабка конструкція рамок.З фішером не знайомий,але здається там більше потрібно батарейок та незручно на шнурку його носити.

Images:

PXL_20210625_131918084.jpg
    Глеб Северный та Rastaarheolog подобається це.
  3. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Gemini 3 - то взагалі не металодетектор а трасошукач з функцією автономного детектування, щоб знаходити люки технічних колодязів під шаром ґрунту. Металодетектором його зробили наші бариги. ТМ 808 - то таки металодетектор, але назвати його "професійним"... Хіба що за ціною. Придбання ТМ808 виправдане лише якщо планується працювати у місцях з утрудненим пересуванням - ліс, підземелля, нагромадження каміня і т.п.

Steiner 1992, Slavon12M, Глеб Северный та 3 іншим подобається це.
  4. Глеб Северный

Глеб Северный Gefreiter

Повідомлення:
    82
    Щиро вдячний за коментарі.І дякую що допомогли впорядкувати думки.Удачі Вам у всьому.

5. BARON-WV

BARON-WV Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    71
    Адреса:
    киев
    Всем Привет . Я с ТМ 808 работаю около 20 лет , машина хорошая только вот его нужно чуток переделать , батареек хватает на пару часов ,после чего он берёт 50 см и всё . Да ещё нужно знать как он работает а это только годы практики , я по началу перекопал кучу земли просто так пока не догнал когда он показывает правильно а когда нет . Нужно переделать питание на аккомулятор , тогда заряда хватает на очень долго и берёт по максимуму . Ещё нужно знать какие регулировки поставить ! А эти знания мне пришли со временем . По пасадкам лазить не удобно но я много перекопал посадок и можно сказать вырыл всё что там было железное . Сейчас хожу только по палям то работать просто кайф , находил к примеру каску на глубине до 2х метров . Рад был помочь , может кому прегодится моя информация .

Yarek, Gviga, Иван1974 та ще 1-му подобається це.