Доброго дня!Хочу придбати професійний металошукач.Порадьте будьласка який краще Gemini 3 чи Whites TM 808.Заздалегідь вдячний за пораду.
Працював з тм808, досить не погану бере глибину , відсікає дрібний шмурдяк,легкий по вазі та налаштуванні, слабка конструкція рамок.З фішером не знайомий,але здається там більше потрібно батарейок та незручно на шнурку його носити.
Gemini 3 - то взагалі не металодетектор а трасошукач з функцією автономного детектування, щоб знаходити люки технічних колодязів під шаром ґрунту. Металодетектором його зробили наші бариги. ТМ 808 - то таки металодетектор, але назвати його "професійним"... Хіба що за ціною. Придбання ТМ808 виправдане лише якщо планується працювати у місцях з утрудненим пересуванням - ліс, підземелля, нагромадження каміня і т.п.
Всем Привет . Я с ТМ 808 работаю около 20 лет , машина хорошая только вот его нужно чуток переделать , батареек хватает на пару часов ,после чего он берёт 50 см и всё . Да ещё нужно знать как он работает а это только годы практики , я по началу перекопал кучу земли просто так пока не догнал когда он показывает правильно а когда нет . Нужно переделать питание на аккомулятор , тогда заряда хватает на очень долго и берёт по максимуму . Ещё нужно знать какие регулировки поставить ! А эти знания мне пришли со временем . По пасадкам лазить не удобно но я много перекопал посадок и можно сказать вырыл всё что там было железное . Сейчас хожу только по палям то работать просто кайф , находил к примеру каску на глубине до 2х метров . Рад был помочь , может кому прегодится моя информация .