Шляхетство, вітаю! Буду вдячний за допомогу порадою або відгуками від власників 12к напівавтоматів, які займаються практичною стрільбою. Вже деякий час придивляюсь собі одиничку для активних тренувань і не можу визначитись. Обираю між(в порядку власного рейтингу): Huglu Veyron IPSC Подобаюється комплектація(окрім послаблення довшої пружини взагалі повністю готова з коробки) та в цілому непогана репутація Huglu. І, звісно, ціна Бентежить, що ніде не бачив відгуків щодо того, що і наскільки якісно ця рушничка перезаряджає. Breda B12i Підкупає надійність, умовна готовність з коробки та те, що знаю багато власників цих рушниць у стрілецькій тусовці. А бентежить, власне, ціна Mossberg 940 JM Іменита і дуже красива пушка, але читав про велику кількість проблем з нею у власників. + не дуже її люблять в нашій спільноті, судячи з розмов з тренерським складом Typhoon Phoenix FPX Sport-S "Темна конячка" цього шорт-лісту. Усе каже про те, аби навіть на неї не дивитись. Але от тренерський склад як раз дуже радить її. Ну і якщо це справді копія 1301 Tactical, яка забрала усе краще(хоча б швидкість роботи, хєхє), то виглядає досить цікаво за свої гроші. Але от прямо капєц як дивно, що оглядів від власників немає, є тільки якісь відео малазійською Шановні власники цих рушниць, відгукніться та похваліть їх або посварівть, будь ласка, з точки зору саме практичної стрільби. Шановні спортсмени-стрільці, порадьте, будь ласка, що з цього шорт-ліста краще брати як перший гладкоствол для практичної стрільби. Чи може порадьте альтернативу Дякую наперед!
Та вы шо? Такое порекомендовать может только москаль или подмоскалик! Сейчас вам быстро объяснят в чем вы неправы
Люди(саме спортсмени зі спортивними настрілами за одиницю часу), які тримали в руках одні з перших 930 в Україні, а потім тримали в руках 940 JM Pro кажуть, що усі "дитячі" проблеми 930 перекочували. Після брейкіна 930й пропрацював до ~1000, а потім почались недосили. Мінялись усі пружини, але хорошого результату так і не вийшло. Отут на відео видно 3 основних біди, якими ділились люди, яким довіряю в цьому: 1. неподачі після кількох пострілів 2. неперезаряд, як наслідок першої проблеми 3. дуже вимоглива до алгоритму механіка взаємодії болт-реліза та ліфтера, які в купі мають замінювати відсікач(якщо в стресі його підняти, то при наступному заряджанні набої просто підуть в ствольну коробку, ніби ми хочемо їх просто екстрагувати з магазину) І те ж саме(або одиничні пункти) зустрічав у відгуках тих, хто купував 940 JM Pro, на всяких західних ресурсах. Знаю, що фіксять, знаю, що не у 100% випадків, але не хочеться після купівлі чекати зброю рік з найближчого сервісу Ходять чутки, ніби 940 Pro Tactical показує себе в рази надійніше, але є два але: її зараз немає в Україні так, аби зайти і купити(принаймні, я не знайшов) і в мене є запит на те, аби навчитись працювати саме з прицільною планкою, а не діоптром чи оптикою, яка встане на пікатінні А ви володієте даною рушницею? Якщо так, буду вдячний, якщо поділитесь власним досвідом!
є кілька причин: 1. рашка і канцерн калашнікав == одразу лісом. Це не службова зброя, яку я не можу обирати 2. з цією першою зброєю в ідеальному світі через якийсь час тренувань планую позмагатись, а молот обмежуватиме мене в класі, де я точно програю F12 чи затюненим в соплі 1301 або m4. Бо оупен класс — це формула-1, де не тільки навички можуть дати перевагу, а ще й кількість/якість тюнінгу 3. є запит повчитись працювати з прицільною планкою. Тактикулить красиво я і з нарізним можу З повагою
M2 прекрасні, але в Україні зараз не знайшов жодної моделі у комплектації 3gun, або хоча б зі стволом 24". А veyron ipsc на вашу думку біда-біда прямо?
Недостаток Турка 1. Ресурс 2. Осутствие запчастей, особенно мелочёвки для замены и тюнинга. Но как первое ружьё нормальный старт из коробки.
Тоді підкажіть будь-ласка які "дитячі" проблеми з 930 моделі перекочували в модель 940. Бо маю в користуванні модель 930 коротиш - настріл біля 1000 набоїв (не практична стрільба, а полювання) - жодних зауважень до роботи зброї не мав.
1. Пін, який тримає гільзу при подачі, часто ламається від надмірного зусилля на болт-реліз. У 940 система абсолютно аналогічна. 2. Після пострілу не екстрагується гільза і подається другий набій. Це проблема з півтора набоями, яка була у відео зверху, її знайшли ще в 930х 3. Також зустрічав кілька відгуків про недонаколи у власників 30х, але знайомі власники 30х на це не жалілись Перша проблема усувається відносно дешево і легко(або змінним піном, або саморобним піном зі свердла), друга — вже складніше. Бо навіть оф. представники після ремонту не описують що саме до неї призвело(але вангую, що це проблема цього суміщення функцій розмикача та болт-реліза однією кнопкою з прив'язкою до ліфтера) У Pro Tactical наче пофіксили проблему з кнопкою, але з'явилась нова — з фоловером, пружиною та подовжувачем. І в Штатах моси масово розсилають користувачам змінні комплекти(але і це цю проблему не вирішує). Вірю, що ви можете мати безпроблемну одиницю, бо це не 100% повторювані біди в усіх 930-940. Але беручи зброю в стійкому середньому сегменті(або навіть знизу дорогого, якщо подивитись на ринок) — хочеться не грати в лотерею, бо є ризик програти З повагою