Попаяем? :)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Cladotrix, 17 чер 2017.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Хлопці, покидайте все, сідайте , будем думать, бо загадковий непанятний опір не наш метод. Вже скоро ніч, я не засну.
    В середині котушечки, і блямба металева за мембрану, то я думаю що десь коротить проводок, лакований паршиво чи хз.
    Ідея така, взяти і замість лаку напендюрити в котушку 505 клею, він протікає скрізь, і наче не струмомровідний. І типу о чудо, коротиша нема.
    Критика вітається тіко з пієтєтом і всяке таке.

ДВ762, Briter та Ph@ntom подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності шт.)
      Ни для кого не секрет, что уровень уличной преступности в нашей стране, к сожалению растет. Защита...
      205 грн.
    2. (в наявності 89 шт.)
      Застібка FAST/Фастекс (артикул 119825071). Колір: Хакі Ширина: 25mm. Матеріал: Поліамід
      11 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Компас армійський Lenstatic Compass створено на основі дизайну британської армії, він добре працює в...
      199 грн.
    4. (в наявності 100 шт.)
      Пряжка двохщілева посилена. Ширина: 25 мм. Колір: Coyote (Койот). Матеріал: Поліамід.
      4 грн.
    5. (в наявності 17 шт.)
      Sniper fabric tape Снайперская тканевая лента Британия Скотч на тканевой основе. Для маскировки, фик...
      300 грн.
  3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Пропустив. Та за такі поради про 300 баксів шоб поміряти шо там в навушниках за 70грн, карма портиться на раз:smile_9: . Сходіть в церкву, чи шо, з батюшкою поговоріть. Бо я не знаю як так можна.:confused:

ДВ762, Briter та Ph@ntom подобається це.
  4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    2.453
    Адреса:
    Україна
    Є більш дешеве рішення - треба пропалити кз до утворення стійкого нагару, а потім пропитка лаком.

Тобто увімкнути у розетку)))))

ДВ762 та Briter подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    :smile_5: Ви на одних курсах радити вчились чи шо..:rolleyes:

ДВ762, Ph@ntom та Briter подобається це.
  6. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Його вже прорезетили до вас.

ДВ762, Ph@ntom, Briter та ще 1-му подобається це.
  7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    З днюхою, Фантом! А то я щось косячу, не привітав..(
    Здоров'я побільше, ну і дочекатись перемоги, нехай збуваються бажання і великі і малі.

968, Ph@ntom та Briter подобається це.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    А шо такоє? Можна троха дешевше, десь 2000 грн... Батюшків не той, не дуже. Будь яких.
    Ота жалізяка посередині то керн електромагніта, він намагнічений крім того.

Ph@ntom, Konrad Lorenz та Cladotrix подобається це.
  9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Та в курсі що намагнічений, залізна мембранка кругляшок прилипає. Не хотів витягувати котушку, але мабуть відпаяю, відколупаю , зніму бамажку і фугану епоксидки, її точно можна

Briter подобається це.
  10. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    давно модньо клейовий пістолет використовувати.

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Мені треба щоб добре протікало в кожну шпарину, а це або 505й, або нагріта епокидка.
    Клей загусне на поверхні скоріш за все.

Briter та Ph@ntom подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    2.453
    Адреса:
    Україна
    Дякую камераде)))
    Бажань багато, і великих і дрібненьких)))
    І чудових і страхітливих.
    Останнє здебільшого для мерзенних zeмноводних мутантів )))

Пс. Свої паяльні причандалля тимчасово прибрав у коробку, навіть каніхфоль нюхнути нема можливості)))))

Cladotrix, Briter та 968 подобається це.
  13. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    24
    Повідомлення:
    713
    Адреса:
    Запорожець
    То нехай життя як по лужоному ! Здоровля/перемоги !

Cladotrix та Ph@ntom подобається це.
  14. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    24
    Повідомлення:
    713
    Адреса:
    Запорожець
    Вжє шішнадцять )

IMG_20241027_153705.jpg

ДВ762, Ph@ntom та Briter подобається це.
  15. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    тобто це напруга яку показує сама банка? її не заряджали? просто вернули клапан взад і потім вона пустила бульки?...тоді точно нах нах

968 подобається це.
  16. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    в мене в 90і в підпорядкуванні був обмоточний цех в якому перематували все від малюсінького до 30 кВт включно (і моторчики і трансформатори і котушки..все що має купу дроту)...я тоді грався в шо хотів і як хотів...і така ідея теж була: попадались двигуни в яких була замкнута і ще не підпалена лише 1 обмотка..ну щоб не весь перемотувати а лише 1 обмотку..або просочити щоб усунути замикання...або потрусити /подати стрес струм щоб усунути замикання...ну обмотчик лише посміювався на мої ідеї але не рубав польот моєї мислі...поки я не награвся і не закинув ту справу...а в мене був необмежений ресурс для перемотки/пропитки/запікання і тд і тп...
    ПС: дохтор сказав в морг - значить в морг...

Konrad Lorenz, Briter, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Морг почекає. Догружу опір до замкнутого динаміка, щоб на обох 1200 стало. Оскільки вони паралельно підключатимуться на моноджек то якщо й не гратиме побуде паралельним резистором ну і для симетрії. Є їх в інтернеті , та хто дасть гарантію що знову каку не пришлють..

Briter та Ph@ntom подобається це.
  18. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    232
    Лоти
      на продажу:
    38
      продані:
    605
    Повідомлення:
    2.702
    Адреса:
    Україна
    Не треба чекати. Треба пхати:oops:

VIKTOR 243, ДВ762 та Cladotrix подобається це.
  19. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Там 220 вже люди втикали, тепер хоч 380 треба.

Cladotrix, Ph@ntom, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Білого диму не буде, вилку викинув то в розетку пхати проблематично, почекаєм мотора. Доробив навушники, догрузив опір в чашечку ту що 470 була, зробив приблизно однаковий, запаралелив, загальний навушників 600 Ом став, особливої різниці в роботі чашок не помітив, зійде. Послідовно навіть не пробуватиму, опір вийде 2400, це занадто.. Якби реальних 1600 було, то послідовно всі 3200:smile_9: А на 1кГц наче 6000 Ом, по пачпорту. Коротше треба паралелити.
    Потестив тільки що монеткою та чорниною. Звук не голосний, але чіткіший ніж в косах40, без глюків та зайвих призвуків. Треш можна навалити більше не 9, а десь 10, не заважає, але це на чистому зовсім, одиночні цілі чіпляти. По вухах не б'є, звук що впритик що на 30см майже однаковий, в косах був сильний перепад, валило перепонки наглухо доводилось здвигати на виски, щоб чути обидва варіанти і не оглохнути. Після 30+-см йде тихіше значно, але чітко, треба звикнути, в косах розмазувало. По ходу крайні ніжки потенціометра звуку треба перекинути проводками, поміняти місцями, щоб одразу при ввімкнені звук на максимум. З мінусів, ергономіка в навушників ніяка, якщо не полінуюсь то пошаманю дужку іншу, і може поролонки втулю, а може й ні, . В вітряну погоду не гут буде, та й мороз , чашки холодні, а їх треба центрувати на вухо, бо трохи в сторону і звук не той. Варіант поверх шапки натягати, але хз чи чутно буде. Можна брати але треба переробляти шнур як мінімум.

21. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    амбушюр армійських навушників ТОН-2(як на мої картинках) досить непоганий...

cer, Briter та Cladotrix подобається це.
  22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Не буду я їх навмисно шукати. Простіше подовжити дужку і одягати на шапку. Штатна дужка занадто мала, на якусь дитину чи шо.

Briter подобається це.
  23. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    рідні амбушури,які згадували, реально хороші були, але вони зроблені з чогось типу спіненої гуми і точно вже розклались з роками. Що нормально працює, це шкіряні шоломи типу авіаційних, вони і зимові бувають, з хутром.
    І з точно такими навушниками всередині. Є варіант більш нових, з щільної тканини. Ото був би ідеальний варіант замість дужок, шапок з чебурашки і т.п. Ще плюс, ззовні звуки чути.

ДВ762, Ph@ntom та Cladotrix подобається це.
  24. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    24
    Повідомлення:
    713
    Адреса:
    Запорожець
    Хабарик наворушився . Колупаю. Підкажіть алгоритм перевірки кожного , мультіком , мАмпери , опір , як має буть шоб двухсотих відсіять
    IMG_20241030_103134.jpg

ДВ762 подобається це.
  25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Ну дохлих в збірці не по міліамперам а по вольтажу можна вирахувати, на якому найменший в просаженій збірці, той і кандидат на мандрівку за кораблем, і то не факт, було в мене таке що після того як поганяв тестами розумним зарядним , він ємність показував таку як в інших +-, хоча по началу заряд не хотів брати.
    Опір не знаю, може мультиком і можна, а от міліампери, ємність як?? Якийсь наворочений мультик чи що?
    Юзаю зарядне літокала 500, ємність опір показує, швидкий і нормальний тест робить. З мінусів що максимальний зарядний струм 1а для 2акумів, для трьох 0.7, ну і 4 по 500. Літійіонні заряджає, LiFe ні. 41700 вже не влізе. NiMh хоч і заряджатиме та струм завеликий, 0.3а. Можна юзати як павербанк при потребі. Коротше недорога цяцька з наворотами для "економних", навороченіші зарядні дорожчі, я порадився з жабою, і взяв літокалу.

26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.058
    Адреса:
    Україна
    Мають відправити , якщо не намахають. Спробую, відпишусь що за флюс цей 559й. Підробок дочорта, або просрочки, цей ще наче декілька місяців придатний. Screenshot_2024-10-30-13-37-26-218_ua.slando.jpg

Ph@ntom подобається це.