Поможіть розібратись із прибором.

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем kapson, 22 май 2013.

1. kapson

kapson Oberschütze

Вітаю.Прошу допомогти у вирішенні проблеми,яка виникла з металошукачем.
    У мене Кощей-18М.Коли я його купив на ньому стояли багатоамперні літійні акумулятори,які пізніше згоріли,а зараз таких найти ніде не можу.Купив недавно 2 нових гелевих акумулятори на 12v 1.3Ah.Підключав по одному,але ні один акумулятор не протримався більше 20 хвилин.Вискакує вікно,що батарея розряжена і металошукач виключається.Піся цього я переставляв вже посажений Кощеем акамулятор на GARRETTGTI 2500 і спокійно міг прошукати ще сутки а то й більше.
    От у мене і виникло питання,що з моїм апаратом?Чому така велика енергоспоживаність?Це глюк металошукача?Чи він дійсно споживає таку кількість електроенергії(на рахунок цього,особливо хотілось би почути думку тих,хто користується даним прибором) ?Чи є якісь пропозиції як все виправити?

2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
  3. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

не знаю кощея, но по аналогии с его клоном, Клоном...может там есть такая настройка, как уровень АКБ. И он завышен. Потому прибор бунтует.

kapson нравится это.
  4. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

А вот, нашел инструкцию. Смотри: КОНТРОЛЬ БАТАРЕИ. может установлен не тот вид акб?

kapson нравится это.
  5. kapson

kapson Oberschütze

Дякую за відповідь.Цей факт я якось випустив з уваги,але нажаль на даний момент я не в дома,так,що глянути не можу.

6. kapson

kapson Oberschütze

Сьогодні пробував налаштувати прибора за вашими порадами ,і...нічого не вийшло.Діло в тому,що у мене в параметрі "КОНТРОЛЬ БАТАРЕИ" є тільки 3 пункти:
    -ТИП АККУМУЛЯТОРА (можна вибрати кислотний або NiMH).
    -Напряжение (показує напругу яка протікає в колі,пробував щось змінити,але чомусь не змінюється).
    -Заряд (показує залишок енергії).
    І все,більше немає ніяких настройок.
    У іншому розділі "параметри" ніяких налаштувань відносно акумулятора немає.
    Хотілось би почути вашу думку.

7. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

ну а поменять тип батареи?
    Возможно у разных типов разные уровни.
    ну и..при включении этих АКБ-какие цифры показывает прибор?

8. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

1. Хорошо бы померять тестером напругу на акб и сравнить с показаниями на самом МД.
    2. Хорошо бы померять потребляемый ток.
    3. Запитать прибор другим акб. Если все ок, то дело в новыйх акб.

9. kapson

kapson Oberschütze

Дякую за відповідь.
    Ну...в мене є ще GARRETT GTI 2500 так от він може працювати на цих АКБ декілька днів.Я думаю,що АКБ тут не причім,завтра щось буду думати.

10. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

1. если акб не при чем-это легко выяснить, подключив заведомо качественное питание. ЛИбо автошный акб, либо блок питания.
    2. В любом случае стоит проконтролировать тестером напряжение на подолзрительном АКБ именно в момент работы МД. проседает ли напруга?
    3. Если кардинально, то стоит глянуть цепочку контроля питания. Там (насколько вижу) делитель на 10 к и 56 к. Их бы тоже проверить.