Доброго дня всім. Хто що порадить на калібр 308?. Бюджет до 3000 долл. Максималтна дальність стрільби 200 метрів.
Зараз інфрареї гарні китайці. До 3000 з 35лінзою точно але краще з 50ю. Вони компактні. Чув про якийсь гібрид українського виробництва, який мені радили, що гарно бачить і вартість 2700+-. Якщо цікаво спитаю. Брав атн тор з 50ю лінзою то мені дуже сподобалось. На 100м можна відрізнити по силуету кішку від невеликої собачки) Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
При однакових матрицях, у більшого об'єктива буде більша чутливість. Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
https://deltaoptic.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=111 Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
У меня пард ночник. Вообще всё классно. Особенно габариты но батарея на морозе 1,5 часа это при постоянном вкл/выкл. Надіслано від мого S41, використовуючи Tapatalk
Я себе вот и присматриваю пард теплик, нигде про него не могу найти нормальный обзор или отзыв от владельцов.
Та я смотрел в магазине, вроде бы не плохое, но их же нужно тестить в полевых условиях, что бы хоть что-то понять
Видео которое записывается с рекодера и зпливается на какие либо площадки режется в качестве, и в живую совсем другое.