ДВС. Хочу брать Giant mcm Team рама карбон 10.7 кг. Велосипед в отличном, технически полностью исправном состоянии. Вес - 10.7 кг без педалей Рама: Giant 26", карбоновая полностью, есть возможность крепления двух фляг на раме. Размер: 21.5" (54 см) (под рост 175-195 см оптимально). ETT=59 см Вилка: RockShox Reba U-turn 80-120mm, ТО 2015 год у оф диллера. Тормоза: гидравлика Magura Julie, роторы Magura 180\160mm. Шатун: Shimano DeoreLX M-570 алюминий, 175mm, 44/36/22Т, съемные звезды. Передн. переключатель: Shimano DeoreXT. Задн. переключатель: Shimano DeoreXT. Манетки: Sram Rocket, грифтшифты, 3х9 скоростей. Кассета: Shimano Tiagra HG-50 9 звезд, новая. Цепь: Shimano DeoreXT HG-93. Седло/глагол: Fi~zi:k Italy/Ritchey, двухболтовый, облегченный, карбон. Педали: Vp Покрышка: Specialized Pro кевлар. Втулки: Shimano Deore Disk , алюминиевые, под эксцентрик. Обода: Weinmann ZAC-19, двойные, алюм., . Руль/вынос: алюм. Pells 3D 590 mm /алюм. Uno 3D Forced 105 mm под 4 болта. Цена 800 баксов. Интересует мнение бывалых.
Я би $800 за це відро не дав. Рама 2000 року, навіска так собі, шатуни під квадрат. За ці гроші зараз можна знайти цікавіші варіанти. Для яких задач шукаєте байк?
Дороговато немного, разве что карбон...не клеена ? - втулки "Деор" на карбоновой раме - плохой тон, особенно если вся оборудка "ЛХ" и "ХТ". - манетки "СРАМ" грипсы + "Шимано", туда-же. - кассета "Тиагра", к чему на кантрийной раме и шатунам на 3 звезды ? В байке стоящего только рама, глагол и вилка - рама баков 400 за б.у. и вилка баков 200, если без износа. Баксов за 650 можно брать, если без граничного износа механика и рама не клееная. Пусть 700. 800 уже дороговато. Имхо. Рама на 26 - это езда на заборе, реально рост 1 м. 90 см. ездока.
Їздити на велику на коп , ше те задоволення , особливо пізньої осені чи ранньої весни . Минулий сезон їздив на велику на коп , до осені буду купувати скутер . Велик це так проїхав хліба купити і до дому ( в нас в селі велик тільки так і використовується ) , а все решта то понти . Краще пробігти 2-3 км ніж педалі крутити 20-30км , ефекту від бігу більше і час тратиться на біг менше ніж на їзду велосипедом . Судячи по вашим фото у вас і бус і мотоцик , то вам і велик хочеться . А от шоб у вас був тіки велик , то запевняю вас що ви точно не хотілиб кращого велика , а хотілиб поганенького скутера , щоб педалі не крутити .
Дурницю несусвітню чули. 100-150 км то є серйозна дистанція, для неї треба правильно розкатуватись і обов'язково вибрати СВОЄ сідло + взяти памперс. Без памперса буде майже нереально. Плюс, не забувайте про коліна, тому що вказана відстань це вже не дитячі забавки. Карпати плануються, чи будуть переважати рівнини?
Тому що село. Їздять на дранті, яке зветься ашан. Шо таке ашан в двох словах: http://lurkmore.to/Ашанбайк Культура наших сіл, чи розвиток певних тем в селі - окрема розмова і я не хочу її підіймати. Але, як то кажуть, надивився вдосталь. Про алкоголізм, бидлоту і гопоту я просто промовчу. На рахунок понтів - коли я брав свій перший байк три роки назад, для мене було дикістю чути, що байк може коштувати $1500-$3000. Після трьох років «варіння» в темі я добре розумію за що я плачу. Технології зараз «шагнули» дуже далеко & одне діло їхати на нормальному байку, а інше діло їхати на його імітації. Ну але то треба бути в темі, щоб це розуміти. Все в нашому житті шкідливо, якщо не підходити до цього з розумом. Сдуру и х... можно сломать.©
Це не памперс в прямому розумінні цього слова. https://www.google.com.ua/webhp?hl=uk#hl=uk&q=велопамперс Можливо тоді є резон глянути на шосери?
Ёбтель...."лефти"....чудо в перьях. Езжу на горном 18 лет. Персональный рекорд одного катания - 120 км за один день. Памперсов не носил, даже не пробовал никогда. Дело привычки.
Я б сказав не звички, а сідла. Якщо знайти своє - 100 км можна проїжджати без будь-якого дискомфорту. Але то всьо дуже індивідуальна штука.
Кияни пересаджуються на велосипеди https://reibert.info/threads/kijani-peresadzhujutsja-na-velosopedi.667250/