Здравствуйте Уважаемые, Камрады ! Помогите пожалуйста определится с ценой на вот такой Штык нож образца 1891 года к винтовкам и карабинам системы Маннлихер-Каркано. (Клейм на нём не каких не обнаружила). Заранее всем благодарна. С Уважением.
може хватить у кожному другому пості чуш писати... тоже убітий,Ваш сточений добре,1000+- https://auction.violity.com/8344273...891-g-k-vintov-karabin-sist-mannliher-karkano
На відміну від Ва, я пишу те що знаю! Де можу підказати, пишу, а де ні, відслідковую тему, бо самому цікава відповіть. А от хто чуш пише, то це Ви! Де ви тут 1000 бачите? Сохран дуже хороший, я в такому стані з ножнами на віоліті за 3500 купив
Штик вбитий і накладки рукоятки нові і ще погано зроблені.Подивіться на болти і гайки.Гривень 600 коштує.
Доброго, виставляйте на аукціон з 1000 грн комерад готовий за нього віддати 2000 грн. Сам пас, до 500-600 грн на аукціоні ще зможу підтримати, далі вже ні. З Повагою.
Лезвие убито,накладки не родные и похабные.В целом такой себе колхоз-стаил как раз в преддверии праздников свиню на холодец колоть. Гривен 200-300 и то на запчасти....