Підозрілий Ви якийсь пане Roger1972... Ну добре)) Тканина зветься FLECKTARN D "Ряска" та використовується в камуфляжах російських підрозділів.
Спасибо, дорогой камрад Про "ряску" еще 19 апреля в теме отписался другой камрад. Вам спасибо за бдительность. Не нужно путать патриотизм с идиотизмом. Данный камуфляж используют ВС Украины с 1997 года. http://strikeballmania.at.ua/forum/13-32-1
Ну те, що пишуть в інтернеті - це звичайно добре, але цей камуфляж не використовується в ЗС України взагалі. Стверджую впевнено як діючий офіцер. Принаймні такий камуфляж не видається і на складах його немає. І ніколи не було. Бачив в Україні тільки у приватному порядку, в основному у страйкбольних командах та на прихильниках "Русского міра"))) А з приводу ідіотизму - не грубіть будь-ласка. Огида від самого лише вигляду Безлера - особи, яка вбила численну кількість наших хлопців, нормальне явище...А тому я і запитав навіщо цього мудака тут постити...А взагалі-то я допомогти хотів...)
Да причем тут Безлер???? Я специально такие фото выбрал, чтобы лица не было видно! Вопрос был такой: Что это за расцветка? Ответ я получил 19 апреля. Вам хочется общения или я чего-то не понимаю?
Да ничего страшного....Спасибо, конечно, за участие... И не обижайтесь на фразу "Не нужно путать патриотизм с идиотизмом". Никого не хотел обидеть, просто сейчас многим видится за простыми вещами нечто сложное, обязательно либо патриотичное, либо угрожающее безопасности нашей Родины.
Нажаль так і є. Або патріот або зрадник... Просто тепер зрадник ще й діляться на пасивних і активних. Ми вже знаємо, що люди, які кажуть - "Я нейтральный", "Мы все братья" тощо... як правило всі ці лозунги ведуть до одного.... Час зараз такий, всі повинні стати радикально патріотичними - тільки так можна виплюнути цей радянсько-москальський бруд, який вкрита вся наша земля аж по вуха...