Такой вот супермега коллайдЁр предлагают знакомому.Знакомый не в теме,просит совета.По мне или китаец,или подростковая игрушка.Может кто сталкивался?
Два в одном. И китаец и игрушка сразу. http://bigbaza.com.ua/p318956927-metalloiskatel-velleman-1066.html Velleman 1066
Не успел,смотрите выше) Хотя у этого 3 крутилки,думаю сути не меняет. Нашел,Ваш наверное Treker 1066 http://cherkassy.ck.besplatka.ua/obyavlenie/metalloiskatel-velleman-66-treker---gc-1066-novye-131579
Привіт.Вибачаюсь що вліз у тему але у мене сусід купив собі такого девайса.я пробував щось ним знайти,зр...нь повна.взагалі не можливо з ним працювати,щось собі пищить,стрілка на дисплеі хаотично бігає,пробую своїм вікінгом ділянка чиста.думаю скручу йому чуйку... так він взагалі нічого не бачить (спеціально закопали 3 коп.ссср). Три копійки бачить на повній чуйці по воздуху десь 15 см.Хоча може просто сусіду такий ніякий попався,Но я б навіть задаром його не хотів.
Ну шо сказать...Прибор как показало расследование уже куплен товарищу сестрой в подарок(от всей души но без знания предмета) за 1600 гривен..........Благо дело уже нашли большего ̶л̶о̶х̶а̶ который предлагает 1500
Завжди на кожен товар є свій покупець.Сусід заплатив 1990 на сландо.практично новий тільки чомусь без оригінальної коробки і доків.
Именно по этому знакомец мне и начал звонить да писать. Письмо начиналось так-")))) только не ржи, он правда почти работает))))".
Будемо виходити з того що сестра хотіла дійсно зробити брату подарунок щоб той зацінив(якраз до хоббі) та й жінці навряд би щось сказали характеристики прибору про який вона прочитала.А от якщо б вона з братом порадилась перед купівлею а він в свою чергу попросив шановного Товарища Саахова який в свою чергу зробив запит на форумі то таких колапсів могло і не трапитись.Десь так приблизно...
Простіше. Заходиш в розділ "продам" і внизу мд які не ввійшли ні в вітчизняні ні в інші представлені розділи фірм. Ото 90% з них нема сенсу купляти. Щоб не заморочуватись що щось пропустите то можете округлити до 100%, і забити на них.