Собственно есть раритет, 12 кал. длина стволов 69,5 см. вес 2.9 кг. состояние нормальное, шата нет, на прикладе скол, заклеен, всё в оригинале. В стволах немного коррозия, но они ещё живые. Очень лёгкое и прикладистое ружьё. Клейм никаких нет, нигде. Есть только надпись на прицельной планке, не очень разборчиво, вроде JOS CARTL WEIPERT, или JON BARTL WEIPERT.
Прогари і шат хтось оригінально заваяв Пластину прикрутив А так при ціні її 100 дол точне визначення майстра в ціні додасть аж 50 грн)
Якась не хороша людина(м’яко кажучи) забрала у цієї рушниці ВСЮ!!!!! Її історію і «родословну», на тепер це просто рушниця яку навіть у місячник без «доопрацювань не поставиш!!!!!», точно знаю що пишу, у кращому випадку 100$, щоб на стіну повісити, бо як почнеш у руках крутити виникне одне бажання, прибити чимось такого респтавратора(((
Вітаю камради. Про реставрацію сказано правильно. Особисто я вважаю що 100 у.о. старт. За менше віддавати, краще вже собі повісити на стіну. Всі розуміють, що полювати з нею ніхто не буде, якщо людина з грошима захоче придбати для понтів, наша оцінка і аргументи про втрату історії і автентичності, до одного місця. Якщо треба заповнити місце над каміном, про автентичність ніхто не заморочується. Треба чекати клієнтів яким "хочеться". А "породистому", колекціонеру вона не потрібна і за менші гроші. Всі оцінки дуже умовні, в особисті пропонують завжди більше, ті хто реально хоче купити, швидко і без мороки. Якщо " по правилах", тоді на аукціон. Думаю в особисті вже стукають. З повагою.