Доброго времени суток камрады! Подскажите по востребованности и цене каждого жетона. Переоформляю домашний музей. Излишки решил распродать. Мож кому пригодится!?
1й-незнаю,нам як Ви пам ятаєте не вдалося його ідентифікувати,2й-учебний кавалерист старт з 350 грн,3й-стрілець 350-400 грн,5 РАДівський 2 Абтайлунг/400 група/1993 особ.номер старт З 250 грн,5й-учебна рота піхотних гармат 400 грн.
Вибачаюсь,2й який iз стрiлкового кав.полка,не учебный а регулярний,просто тiльки що замiтив що нема приставки Ерз,а так цiна приблизно така ж плюс-мiнус,ну а вiдносно Радiвського незнайшов в якому мiстi цей загiн був сформований,бо номер 4-х значний,був би хоча б 3-х значний,то ще б можна було пошукати.
Якщо чесно якось вони мене нiколи не цiкавили,але те що я бачив,то не дуже користуються попитом,нiби даже нижче вермахтового,тобiж в межах 200-300 грн,но на руських сайтах проскакують,що якби на нашi перевести 600 грн десь би коштували,но то таке,я схиляюсь до першої думки,на істину не притендую,якщо неправ поправте,а потім ще у формуванні ціни на любий жет береться і до уваги сам стан його,ну і рідкість само собою.
Дивився останній прохід на Віоліті кавалериста то той пішов за 600 грн і ставка там була одна саменька... Дійсно з ціною визначитись важко. Як на мене то 600 грн то забагато для теперішнього покупця... Хоча.... Сірко його знає!
Треба дивитися шо за кавалерист,де і таке інше.,вобщем ставте кавалериста з 400 грн,а радівскій з 300 грн.тай подивитесь походу чи буде інтерес.
Да,заговорився зовсiм з голови вилитiло,забув Вам по 1му.ще сказати,є таке в мене припущення,що це 8/26 Jagd Gruppe(тобто 8 Staffel III Gruppe JG26),попитайте може хто в люфтах добре шаре чи так це.,бо якщо би це виявився люфтовский,то може би i стоiв i недёшыго.
Так,по радiвському докладнiше RAD 2 Abteilung(2 загiн)/400 Gruppe(400 група)/1993(це особистий номер) M 282 (Arbeitsgau-XXXX,Wartheland-Ost,це номер який вказує на місце формування загону,ваш як бачите сформований на окупованій Польщi)