Помогите найти данные по экипажу.

Dieses Thema im Forum "Військова археологія" wurde erstellt von ВсюдиЛюди, 5. Nov. 2024.

1. На месте падения советского самолета на окраине города Лохвица (Полтавская обл.) была обнаружена табличка. Возможно ли по этим данным определить состав и данные погибшего экипажа. Самолет производства авиазавод им. Димитрова, город Таганрог. upload_2024-11-5_21-3-18.png

2. Интересные лоты

1. Сама капсула у доброму стані. Вкладиш оригінальний. Надірваний у одному місці.
      500 грн.
    2. Kriegsgefangenenlager 2 der Luftwaffe - табір для військовополонених радянських льотчиків під управл...
      1800 грн.
    3. Половина Німецького жетона
      500 грн.
    4. Жетон Вермахт 2. Корсунська операція. Алюміній.
      1700 грн.
    5. Пустишки жетонів
      300 грн.
  3. mastak-ua

mastak-ua Moderator

4. Земград

Земград Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    схоже на шильду від радіатора, вона може допомогти встановити модель літака, для ідентифікації по радянським літакам потрібен номер двигуна

5.  
  6. Модель определили, Лаг 3, а желательно экипаж Благогдарю.

7. mishel7710

mishel7710 Feldwebel

Я бы на этот ресурс не направлял. Спецы есть, но сколько же там пропаганды! Вранье об истории ВМВ беспардонное.

8. mastak-ua

mastak-ua Moderator

Направте на інший ресурс, якщо знаєте такий. Наскільки я знаю, там найбільше фахівців, які можуть допомогти з архівним пошуком саме авіаторів.
    А пропаганда - то таке. Просто не піддавайтеся. Поставлена конкретна задача, яку треба вирішити. А не просто побалакати про історію ДСВ.

Аle_ks und valerka gefällt das.
  9. Земград

Земград Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    ось посилання на розмову на іншому форумі по такому ж питанню

https://forum.ww2.ru/index.php?showtopic=4659247&page=1

linnet дуже толковий у ідентифікації екіпажів, але потрібен номер двигуна

mastak-ua gefällt das.
  10. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    10
    Він здається і в нас на форумі є.Допомагав мені колись чи тут чи на тризні. Взагалі шильдік не має відношення до номеру літака. Дивився якось блог ТС на ютубі по пошуку цього літака. Для ідентифікації потрібно розкопки на місці падіння. А ви його не знайшли . На тризні можете напряму написати Ільї Прокофьєву.

Земград gefällt das.