Тема 20.06.2017 согласована с Vlad78 ПРОШУ ВСЕХ НЕРАВНОДУШНЫХ К СУДЬБЕ РЕБЯТ, КОТОРЫЕ ЗАЩИЩАЮТ УКРАИНУ, ПОМОЧЬ ДЕНЬГАМИ ДЛЯ ПРИОБРЕТЕНИЯ ТЕПЛОВИЗОРА Ребята в ближайшие два дня зашли на передовые позиции, тепловизор очень нужен. Пока я остановился на таком устройстве https://sotnyk.net/p529806625-teplovizor-pulsar-quantum.html ЦЕНА СО СКИДКОЙ 43 725 грн. Помогите собрать нужную сумму. Карта Приват 4149 4978 0883 9999 Павленов Олег. Эта карта с момента ее оформления использовалась только для сбора денег для помощи в АТО на сайте uahunter.com.ua Здесь я человек новый, не очень знаком с правилами... Что не так, или вопросы, то звоните мой телефон 097-409-98-25 Олег. СЛАВА УКРАЇНІ!
Зателефонував хлопцю, трохі поспілкувався. Потрібний девайс вже є. Працюють, бачать частину Донецьку та аеропорту. Як що гроші зможемо зібрати, то подаруємо ще один. Як що буде замало, можемо придбати шось инше, час є, подивимось. З цієї картки копійка "наліво" не піде.
Сегодня получили перевод в сумме 3854 гр на покрытия потребностей воинов на "нолях" от Олег ОК СПАСИБО !! С ув. Фронтовые волонтёры "Лелека"
За весь час надійшло 3854 гр. Спілкувався з другом, він каже щоб не переймався, тепловізор вже є, працюють по повній, десь в районі с. Піски. Мабуть це вони розважаються "Группа военнослужащих 57-й отдельной мотопехотной бригады ВСУ, ранее входивших в националистическое движение «Правый сектор» и исповедующих славянское язычество, отмечая древнеславянский праздник «Выбор жертвы Перуну» в одной из лесных зон населенного пункта Первомайское (вблизи Авдеевки) соорудили святилище языческому богу Перуну и принесли на нем в жертву ранее считавшегося пропавшим без вести Прохорчука Евгения Викторовича 1979 года рождения», - сообщил Басурин." А як що серьйозно,то я запітав, може їм щось з дрібниць потрібно, ну там футболкі, шкарпетки, або шось інше. Друг каже, що все є, навіть багато зайвого. Держава турбується добре. Що робити із зібраними грошами. Порадився з форумчанами, яки повідомляли про перекази, було розглянуто три можливості: 1. Хай лежать на картці, (я особисто з неї копійки не візьму), чекають, може хлопцям щось не дуже коштовне буде потрібно. 2. Повернути всім, хто надсилав гроші (Приват24 дає таку можливість, крім надісланих з терміналів, але таких гривень мабуть 150-200) 3. Надіслати всі гроші діючим волонтерам, наприклад "Лелекам" (https://reibert.info/threads/pomosch-na ... st-9980915, пану Динару) Абсолютна більшість, тобто всі, за третій варіант. Зробів переказ "Лелекам". Дякую всім хто відгукнувся та не залишився байдужим! Слава Україні!