Вітаю шановний колектив! Трапилася хлопцям в лісі Харківщини така муйня, сказав, що пом-2, але скидаючи картинки помітив відмінності у верхній кришці, немає "вушок", і ті гвинти якісь занадто великі. Фото звичайно не дуже, можливо просто із-за трави невидно. Коротше засумнівався я в ідентифікації Чи були якісь різновиди даного гівна?
Вигляд у неї доволі дивний. Не типовий колір. Відсутність будь-якого маркування. Не видно датчиків цілі, фото доволі чітке, їх мало бути видно.
Та і я ж про те, що дивна якась, судячи зі знившої пачки від цигарок, стоїть давненько, може фарба вигоріла, розтяжка кажуть є. Може буду там через пару тижнів огляну самостійно, а поки що сказав хлопцям...не чіпати й не підходити, бо поруч можуть бути ще
Мало того - не притяг, а з Мавіка скинув. Ми так кидаємо 3D друковані ПТМ-3, не деяких напрямках - на 10 фальшивих одна справжня. Дуже допомагає перекривати дороги, русня навчена, знають що на 90% нічого там нема, але через 10% ризику - бояться, і стріляють по макетам. Підозрюю що тут то саме, можливо хтось закидав трохи макетів по місцевості, щоб створити фальшиве мінне поле. Траплялися так само макети ПФМок, 3Д друк пофарбовані, пусті, але щоб дізнатися що вони пусті - треба їх помацати. До речі, навчальні ТМ-62М так само використовувалися, ще з 2014 року.