Доброго дня шановні колеги. Підкажіть будь ласка скільки може коштувати такий Орлик в такому стані. Наперед дякую.
Разновидность распространённая , сохоан ужасающий. Прошли те времена , когда поляки на любую пожованную курицу кидались как голодные. Наелись такого уже. Теперь в таком сохране или реставрированные из такого , на АУКах не редкость - будет дёшево и очень. Отложите в сторону , когда попадется ещё что-то подобное - продадите комплектом , под реставрацию.
Вот теперь вместе и посмотрим , как реализуются в жизнь советы данные коллегам , и насколько в будущем стоит их давать https://auction.violity.com/101109865-polskaya-kokarda что-б не нарушать правила - в таком сохране 50-70грн , это если повезет...........
І якщо чесно не розумію чому палець вниз? Якраз Вашої поради прислухався , добре що є функція зміни ціни.
sava1988 Ви не уаажно прочитали мiй коментар , чи можливо я не " рохжував" до кiнця. На фiолетовому такого шмурдяка - МОРРРЕЕЕ i бажаючих продати поскорiше - ще бiльше....... Тому на тому АУКе всi i пасуться. Вам 50грн дуже допоможуть ? Та не поспiшайте Ви вже так, вiдкладiть в сторону , або аиставте на нашому АУКе, за такi грошi i тут куплять Треба хоч трошки бути патрiотом ресурса , на якому сам просиш допомоги. Тому i палець вниз - тому що я не схвалюю таку поведiнку. На фiолетi Вам багато не скажуть - тому за породами всi звертаються сюди , але при цьому на продаж тягнуть на фiолет. Пропадаэ бажання щось коментувати. аБиднА ДааАА...........
Дякую за те , що розжували Справа в тому, що на нашому ресурсі я продаю, практично всі знахідки по війні. Виставив на "фіолетовий" ще до прочитання Вашого коментаря, а потім спеціально збільшив вартість , щоб не продати за нуль. тепер відкладу до кращих часів. Ще раз дякую за допомогу. І не думаю, що я не патріот ресурсу, оскільки звітиироблю кожного разу, по можливості допомогають чим можу, проводжу тут більше часу ніж на інших ресурсах, а те що виставив там, то таке, всяке буває. З повагою.
Ми всi вiльнi люди , якi мають право робити те , що вважають правильным. Я тiльки пояснив свiй погляд на речi. Я продаю воэннi знахiдки , тому що вони мене не цiеавлять , але збираю фалерiстику та фiлобутонiстику - у iнших людей свiй свiтогляд. Якщо не продасться - вiдкладiть того Орлика , а потiм виставте в нас на АУЦi великий лот з пошкодженими речами для реставрацii - бажаючi знайдуться . I ссилочьки в тему
Дякую, так і зроблю. А на рахунок того що в нас підкажуть більше згідний на 100 відсотків, тому і запитую тут часто.