Вітаю знову,Друзі! Продовжуючи фінансову тему,маю за честь запропонувати Вашій увазі ще одну полкову касу,коп по 41-му року,звісно,РСЧА.але ця вже точно колишня царська! Зберіглася непогано,важка та міцна,прошу висловлюватися в довільній формі щодо її ціни та затребуваності. Заздалегідь вдячний за кожну конструктивну думку. P.S. Всі цінності,знайдені в даній касі,здані державі . P.P.S. "Але це не точно" (с).
Ні,ну звісно,в 41-му році вона перебувала на службі в РСЧА,але це не завадило їй до цього служити в РІА,дісталася у спадок від царського режиму,це цілком логічно.
Я ничего не утверждаю,за столько лет она могла подвергнуться ремонту и не одному,но по общему виду напоминает царскую и очень сильно.
Вот шикарная ссылка,найдите 10 отличий:https://www.google.com/search?q=пол...cshid=1663994714058993&biw=1366&bih=657&dpr=1
Доброго дня. Чесно кажучи не знаю кому потрібно той ржавий ящик. Для мене це просто хлам і іде відразу у металолом. Чи це РККА, чи РІА це вже не грає ролі в такому стані. Куди її приручити, то хз. Навіть на сейф не підійде, хіба що на експонат в музей. Навіть не засоряю таким місце. Чесно кажучи за пересил шкода навіть грошей. Можливо хтось таке і колекціонує, то 500 грн,хтось і дасть.Можливо я помиляюся,то вибачайте. Вибачте за флуд. Всім миру. З пов. Юрій
Я так думаю - яка каса, такі в ній і були цінності. Зараз просто залізний ящик, без особого оздоблення. Пробуйте з 500 грн. Успіхів.
Ну,розумієте,Колего,це каса зі сумнозвісного "Київського котла",в паниці закопували все,тому опинитися там могло будь-що. За 500 гривень хоча б до метро потрапити ще можна?))) Ні,за такі копійки нехай стоїть,пам"ять дорожча. З повагою.
Да как бы каждый предмет, который вы выставляете, скорее всего, так и останется стоять у вас, учитывая непонимание их исключительной ценности массами.