Poka garda malenkaja i s otrezanym kolcom eto vozmozno model Wz.29 poka nebylo kolca to Wz.24. bez tepelnoj ochorony i boltov s nakladkami, nozen tjazelo skazat cenu.
Дякую за інформацію,.Треба доукомплектовувати, у мене ще є Радом з ножнами, але сильно погнили болти, як Ви думаєте, якщо зробити нові сильно вплине на ціну?, чи краще шукати оригінальні?
poka najti originalnije party eto bylo by lucse dlja prodazy, poka tolko dlja sebja, nado izgotovit nakladki i bolty.
Клин зі сколами,гарда ржава..Загального стану не видно,про кнопку теж нічого не скажеш бо не видно.На вскидку 200 грн.
Кнопки немає,тому і не фотав, але дякую за відповідь, зрозуміло,що треба доукомплектовувати, щоб була ціна.
Так то ви праві)Але не все так просто!Я на свого поляка вже років 3 шукаю донора на накладки.Простіше зробити самому їх,але в ціні це не дуже добавить.Краще продати як є,це моя порада,але річ ваша,тому й вам думати що з ним робити
З накладками халепа, якщо є оригінальні, то вони або "вбиті", або замалі, їх підганяли до кожного штика вручну, і тому шанси знайти оригінальні зводяться майже до нуля. Я придбав дуже якісну копію накладок, коли доукомплектую виставлю фото для порівняння. З повагою...