Доброго дня, зіткнувся з ситуацією, описаною нижче. Продавав лот "Навчальний макет міни ПТМ-3" (посилання на лот не дає відіслати повідомлення). Далі (з історії самого лоту) 2 гру 2023 у 20:51 лот був виграний користувачем rip_rip максимальною ставкою 1750 грн. . Оплата накладним платежем. 4 гру 2023 у 20:36 лот відправлений продавцем Коментар продавця: Лот відправили сьогодні увечері 04.12 о 17:30. Невдовзі буде у вас.. 14 гру 2023 у 21:10 в течении 10 дней покупатель не оставил отзыва и не предъявил продавцу никаких претензий. Лот был завершен автоматически. Того ж 14го почитав форум, побачив поради звертатись до модераторів, написав одному з модераторів повідомлення, але не отримав відповіді, тож пишу в даному розділі. Лот не був оплачений покупцем, але був закритий автоматично системою і я не бачу можливості створити диспут зі сторінки самого лоту. За декілька днів до автоматичного закриття я пробував зв'язатись з покупцем через приватні повідомлення на сайті. В останній день перед закриттям, телефонував двічі в різний час, але покупець спочатку був поза зоною, а потім скинув і не передзвонює. В результаті з мене списало комісію за продаж і, як я розумію на мене ж лягає оплата доставки в обидва боки, так я до цього я не вимагав завчасної оплати доставки. Як порадите діяти в такій ситуації?
Здравствуйте. Создал диспут в Вашем лоте. Покупатель блокирован до выяснения и решения ситуации. Продолжим общение в диспуте.