Покупець не сплатив лот накладеним платежем

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем Neuren, 18 гру 2023.

Статус теми:
Закрита.
  1. Neuren

Neuren Schütze

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Львів
    Доброго дня, зіткнувся з ситуацією, описаною нижче.

Продавав лот "Навчальний макет міни ПТМ-3" (посилання на лот не дає відіслати повідомлення). Далі (з історії самого лоту)

2 гру 2023 у 20:51
    лот був виграний користувачем rip_rip максимальною ставкою 1750 грн. . Оплата накладним платежем.

4 гру 2023 у 20:36
    лот відправлений продавцем Коментар продавця: Лот відправили сьогодні увечері 04.12 о 17:30. Невдовзі буде у вас..

14 гру 2023 у 21:10
    в течении 10 дней покупатель не оставил отзыва и не предъявил продавцу никаких претензий. Лот был завершен автоматически.

Того ж 14го почитав форум, побачив поради звертатись до модераторів, написав одному з модераторів повідомлення, але не отримав відповіді, тож пишу в даному розділі.

Лот не був оплачений покупцем, але був закритий автоматично системою і я не бачу можливості створити диспут зі сторінки самого лоту. За декілька днів до автоматичного закриття я пробував зв'язатись з покупцем через приватні повідомлення на сайті. В останній день перед закриттям, телефонував двічі в різний час, але покупець спочатку був поза зоною, а потім скинув і не передзвонює. В результаті з мене списало комісію за продаж і, як я розумію на мене ж лягає оплата доставки в обидва боки, так я до цього я не вимагав завчасної оплати доставки.

Як порадите діяти в такій ситуації?

Останнє редагування: 18 гру 2023
  2. Цікаві лоти

1. У продажі тильник до піхотної гвинтівки Мосіна. Виробник Сестрорецький збройовий завод. Складське зб...
      2900 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      250 грн.
    3. Визуально все целое. Работоспособность не проверял.
      750 грн.
    4. Каска пожежного.Зачищена до чистого алюмінію,погрунтована Тай пофарбована Рал-6006. Зроблена була пі...
      2700 грн.
    5. состояние хорошее . не гнутый . не точенный , геометрия не нарушена.
      6300 грн.
  3. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1640
    Лоти
      на продажу:
    20
      продані:
    2.992
    Повідомлення:
    14.849
    Адреса:
    Квантико,штат Вирджиния
    Здравствуйте.
    Создал диспут в Вашем лоте.
    Покупатель блокирован до выяснения и решения ситуации.
    Продолжим общение в диспуте.

X55 та Neuren подобається це.
Статус теми:
Закрита.